Felszámolták a "hugyozóst"

Címkék: kertész blaha

2009.01.24. 18:34

Hello,

Ismered a Blahát, a padok mögötti részen, a parkoló autók előtt van egy bokros rész. Mi, akik itt lakunk, erre járunk csak úgy hívjuk, hogy a hugyozós, mert a csövesek általában ide végzik a dolgukat. Meg is van az eredménye, nyáron iszonyat bűz terjeng, pláne egy kis eső után, ami feláztatja az emberi végterméket.

Egyrészt megértem, hiszen közel s távol nincs egy nyilvános WC, ahová az ember bemehet, a mekiben is fizetni kell, szerencsétleneknek ez a legegyszerűbb megoldás. Ha ételosztás van, utána szaporodik meg igazán az ürítés! Na meg a szemét is, áldom is annak a nevét, aki kitalálta, hogy múanyag tányérban kell adni a babgulyást minden szerdán, de arra nem gondolt, hogy mi lesz a rengeteg üres tányérral - de ez egy másik sztori.

Szóval, ma erre járva azt láttam, hogy a FőKert munkatársai dolgoztak itt, visszanyesték a bokrokat, összeszedték a leveleket, és felásták a földet. Ennyi, felszámolták a bokrok takarását, most nem lehet idevizelni, mert....de akit nem érdekel, hogy látják-e, továbbra is idevizel.

 

De legalább az illúzió megvan, hogy talán mégsem.

Üdv: Nándor

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr15895106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

több nyilvános (sőt ingyenes) kló kellene, a csöviknek is kell ürítkezni valahol :(