Újság

Címkék: újság józsefváros

2008.11.30. 16:45

Van több is, mint kellene. Van egyszer az önkormányzat saját lapja, aztán van a régi lapja amellyek most éppen peres viszonyban állnak (ezt itt elolvashatod), aztán időnként megjelenik egy-egy maszopos és fityeszes kiadvány is - a legújabb a Palotanegyed különválásával életre hívott lap, aminek mi más lehetne a neve, mint Palotanegyed. A régi lap próbál piacon maradni, és ezt nagyfokú bulvárosodással képzeli el... a régi gárda  kitartóan ontja a híreket, folyamatos névváltásokkal. Igen ám, de a kerület vezetői - közmegegyezéssel - tiltakoznak ellene, annyira béna módon teszi azt, amit.

Felhívjuk a József körút újság szerkesztőségének figyelmét, hogy a kerületről szóló ügyek kapcsán, igyekezzen tárgyszerű és pontos tájékoztatást nyújtani!
Az indoklás szerint: „Mint az mindenki előtt ismeretes, kerületünkben rendszeresen megjelenik a József körút újság, ami a kerületi lakosság számára többször félrevezető, téves, valótlan információkat nyújt – ráadásul kiemelt hírekben - az önkormányzat működéséről (pl.„Életre kelt az MSZP-SZDSZ közös frakció”, „Közös frakciót alakít a Fidesz és az MSZP”,„Miért kap többet a Palotanegyed? ” stb.).


 

Mindannyian, pontosan tudjuk, hogy a József körút állításaival szemben:
- nem alakult közös MSZP-SZDSZ frakció,
- nem alakult Fidesz-MSZP frakció,
- a Civilek a Palotanegyedért Egyesület (benyújtott kérelme ellenére) egyetlen fillér támogatást sem kapott az idei civil támogatások között” – áll az indoklásban, melyet a Fidesz, az SZDSZ, és az MSZP frakcióvezetői közösen terjesztettek be.
 

Azt még tegyük hozzá, hogy Hárs Gábor az önkormányzat ülésén egyetértett azzal, hogy nem szabad félrevezetni az olvasókat, de úgy látta, hogy a sajtószabadsághoz hozzátartozik a sokféle vélemény. „Függetlenként a lap szíve joga azt közölni, amit akar, vagy amit nem szégyell, mi meg azt gondolunk róla, amit gondolunk” – fogalmazott.

Emberek! Szkeptikusan olvassuk, kezeljük a József körút című lapot - mint a többit is.

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr35796335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mi a baj a József körúttal? Mindig is tartalmasabb volt, mint az önkormányzati szócső. Hárs meg egy neveccséges karrierhuszár. Őt idézni több mint ciki. Hacsak nem vagy MSZDP-fan...
Az a baj vele, hogy ellentétet akar szítani. A kerületi újság mindig is az önkormányzat szócsöve volt és lesz; a tartalmas írások szerintem H.I. tollából fakadnak/tak. No és persze Pilinyi Péteréből, amíg élt.
Nem, nem vagyok MSZDP fan, még véletlenül sem! ;)
Ellentétet szítani? Ezek között? Ott kapjon infarktust mindkét politikai oldal, ahol van. Nincs ezek közt ellentét. Épp Hárs volt az, aki - akkor mégy maszopos színekben - vígan asszisztált a fideszeseknek Karalyosék kicsináláshoz. Mert min vesztek össze ezek a gennygunyevác politikusok?! Hát a reklámlóvé megcsapolásán. Ennyiről szólt ez a történet, nem többről.
Egyszer azt olvastam a kerületi újságban: "A kerület lakói nem kíváncsiak az önkormányzat belső ügyeire." Vagy valami hasonlót. Hát nemtudom, de én kíváncsi vagyok. Igenis kíváncsi vagyok, hogy a megbeszéléseken az általam választott képviselő milyen állást foglal el. Igenis kíváncsi vagyok, hogyan szavaz. Igenis kíváncsi vagyok a kerületi önkormányzat költségvetésére. Nem az évekkel ezelőttire, hanem arra, hogy mit terveznek. Na ez az, ami valahogy totálisan kimarad a "hivatalos" lapból.
Sziasztok!
Latin-amerikai tánctanfolyam indul junis 4-tol 17-19 oráig a 8 kerület Nemet utcai Általanos iskolában minden korosztály reszere. KEDVEZMENYEKKEL!!!
Reszletek a honlapon!

fuegotsc.atw.hu/news.php
Társasházak közös képviselete Budapest összes kerületében!
Társasházak részére 0-24 órás műszaki ügyelet.

wwww.kozoskepviseletunk.com