Elég sokszor leírtam és elmondtam, hogy egyformán nem szeretem a pártokat - legyen szó akár a rendszerváltó nagyokról, vagy az időnként felbukkanó kicsikről. A pártpolitikával is hasonlóan vagyok.

Most azonban kivételt teszek - van az a pénz, amiért változtat az ember az elvein! ;) Illetve nem is a pénz, hanem úgy egyben az egész, a felajánlott dolgok visszautasíthatatlanok: örök élet+101 év (csak nekem!), ingyen sör, munka nélkül pénz....Mindent nem sorolhatok fel, hiszen egyéni megállípodás alapján kapok pár dolgot - mint a +101 évet - de nagyon megéri. Éppen ezért ki is ülök a napokban a Blahára a Főpolgármester Jelölt Úr számára kopogtató cetliket gyűjteni - bár nem tudom, ilyen tömeggel hogyan fogok megbirkózni.

Fontos, hogy helyesen kitöltve hozzátok el, ezzel is hozzájárulva szép fővárosunk felvirágoztatásához - na meg nektek is jó lesz. Talán.

 

Így kell kitölteni.

 

Jelölő szervezet: Kétfarkú Kutya Kulturális Közhasznú Egyesület

Jelölteink:

  • Budapesti főpolgármester: Victora Zsolt
  • VII. kerületi polgármester: Mogács Dániel

 

Ha esetleg úgy érzed, hogy aktívan részt vennél e ragyogó párt felívelésében, jelentkezz itt. Segítséged nem marad megtorlás hála nélkül!

Ui: igazából megzsaroltak

Virágos

Címkék: virág cetli

2010.08.21. 09:58

 Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet - tartja a mondás. A gyakorlatban ez kicsit másként van, jól példázza ez a virágárus előtti cetli is.


Tény, hogy a közterületre kirakott virágokat, növényeket rendre megdézsmálják. A legdurvább ilyen sztorit tavaly halottam, amikor a CaPE szervezésében a környéken lakók ültettek virágokat a Lőrinc pap téren, majd pár nappal később gyökerestől együtt kezdtek eltünedezni. Térfigyelő kamerák kiszúrták, hogy egy Horánszky utcai hölgy szedte ki és vitte haza...Ami a közé, az az enyém (is) ?

Mostanában egyre több ilyen kis üzenettel találkozom. Fura kicsit, de olyan, mintha az emberek nem tudnának beszélgetni egymással, viszont mondanivalójuk meg lenne. 

Állítólag virágot lopni nem bűn...főleg, ha szerelmes az ember! :)

Elkezdődött

Címkék: politika választás agymenés mkkp blaha

2010.08.18. 22:50

3...2...1, rajt! Nagyjából így indult a kampány, ismét. A Fityesznek köszönhetően nem lesz túl hosszú, ám annál érdekesebb. A legdurvább induló - aki tuti befutónak tűnik a főpolgármesteri székre - sajnos nem indít a kerületben senkit, de azért látni a tevékenységét.

Reggel kipakoláskor:

 Ezek olyan nagyjából 10 óra körül készültek. Délután arra járva ez a kép fogadott: hosszú sorban álltak az emberek, akik mind-mind kopogtató cédulát akartak odaadni a legviccesebb párt aktivistáinak.

 Ezek után mondja még valaki, hogy nincs esélye egy viccpártnak, amikor ilyen programjai és elképzelései vannak! Teljesen érthető ha mindenki rájuk akar szavazni.

És te tudod már kit szeretnél főpolgármesternek?