Egészségóvó automata

Címkék: egészség pénz automata

2009.01.02. 14:48

 BUÉK, kedves olvasók, remélem, senki nem esett áldozatul az ünnepek felfokozott hangulatának, és az államfő beszéde ellenére is optimistán tekint az idei évre. Lassan-lassan a kerületi lakók is kezdik felfedezni a blogot, néha érkezik egy-egy levél - erre csak biztatni tudok mindenkit! - egy ilyet következik most.

Szia!

Az év utolsó napjaiban döntöttem úgy, hogy a szemölcsömet kiszedetem, így nem esek ki a munkából sem, és mindenki jól jár. Az Auróra utcai rendelőbe mentem, ahol megállapították, nagyon szép nagyra növesztettem, és nem lehet csak úgy egyszerűen eltávolítani, előbb le kell fagyasztani, szóval minden nap menjek be, öt perc az egész, és majd január elején kiszedik a maradékot. Ez annyira nem jó, keresztülhúzta a számításaim, mégiscsak betegácsi lesz ebből, de hát az orvos a szakember, csak jobban tudja, mint én.

Járok is becsületesen minden nap a bőrgyógyászhoz, fagyasztgatnak - a mínusz 7-10 fok meg se kottyan már - amikor is egyik alkalommal rámjött a vizelhetnék. Bemegyek a mosdóba, és egy automata nézett rám, gondoltam, ide is felszereltek már óvszer vásárló lehetőséget, de kifele jobban szemügyre véve leesett az állam:

 

 

Tiszta kapcsolat, a 100%-osan fertőzésmentes toalett használatért - mondja a felirat, és száz forintért lehet egy csomagot vásárolni, amiben van:

  • antibakteriális törlőkendő

  • WC ülőke takarópapír

  • nedves toalettpapír

  • illatosított kéztörlő kendő

Vissza is léptem, hogy van-e wc papír, és persze nem volt. Kézmosásra, kéztörlésre sem adtak lehetőséget. Na, mondom, ez a tiszta kapcsolat inkább tiszta haszon valakinek, elő az aprót a zsebből, veszünk egy csomagot! Száz forint nem nagy összeg, meg aztán kiváncsi is lettem, mit kapok. Hát a jó büdös semmit, a készülék nem működött, a pénzem visszadobálta, akármit raktam belé.

Méghogy az egészségügy nem jó üzlet! Annak, aki nem látja benne a lehetőséget, itt pedig nem kis kreativitás látszik.

Kifele menet az jutott még eszembe, még jó, hogy a bőrgyógyászaton nem állítottak fel egy túrórudi automatát, oldalán a felirattal: PIROS PÖTTYÖS AZ IGAZI!

:)

Üdv: Tomix