Imre kertje

Címkék: hangulat kert körút józsefváros Imre

2009.07.31. 08:54

 Imre visszatért. A kórházi kalandjait nem ecsetelem, elég, ha én tudom - a kórházak állapotát meg mindenki ismeri. Keze továbbra sem működik csuklóból, hasnyálmirigy gondjai is vannak, de továbbra is tevékenykedik.

Szóval ismét kint van, dolgozik tovább, gondozza a kis kertjét, ahol két hete ültetett el pár tő virágzó paprikát és paradicsomot, ezek most már termést is hoztak.

Gazda szeme 
 

Tudod, miért ilyen jó a föld? Amit kaptam rántott húst, és nem tudtam megenni, összedaraboltam, na ahhoz kértem egy kis maradék zsírt a görögtől, összekevertem és leástam a földbe, úgy 30-40 centire. Az tudod, mit csinál ott? Bomlik, és trágyázza a földet. Ez egy olyan 6-8 hónapig biztosan jó kövér földet ad.

A látvány magáért beszél, a paprika már három termést hozott, a legnagyobb olyan jó öt centis, a paradicsomok kicsik, de szinte hallani, ahogy nőnek...:) Mindenesetre fura kontraszt a körút autófolyama mellett egy kis konyhakertet nézni.

Hoztam most ilyen sárga rudakat, ide volt kirakva egy csokor, ezekben az a jó, hogy egymásba lehet rakni, és ahogy nő, úgy tudod támasztani.

Nem csak paradicsom, hanem paprika is terem itt a kerületben. 

Intézkedés

A közteresek és a rendőrök együtt vitték el, bilincsben. Beletérdelt a gyomromba a rendőr, meg lezúzták a térdem. Nehéz volt bilincset rakni rá, 45 kiló ha van az egész ember. Bent a fogdában kértem orvost, meg a panaszt tettem, de nem vették fel, hanem hajnalban kiraktak mezítláb. El tudod képzelni? Rendesen kidobtak a rendőrségről. Az összes papírom meg cuccom ott van náluk, minden. Kérdeztem, hová vitték, mit csináltak vele, mikor adják vissza, de semmi. Elhajtottak. Valahol a Keleti mellett van egy raktárban, mehetek érte.

Miért vittek be? Nem tudom. Semmi papírt nem kaptam róla. Csak. Nem tetszett, hogy itt élek, vagy nem tudom....

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr621277981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kinek ártott ez a szegény,:(
Természetesen a járdán parkoló másfél mázsás bikaláncos cigány ősmaffiózónak nem mernek nekimenni...
@wolff: nem kell ahhoz annak lenni, csak legyél náluk nagyobb és kigyúrt.
Ezek a rohadt fánkzabálók nagy királyok az adófizetők pénzén,pláne a gyengébbekkel. Nincsen feje?Nincsen esze?Rendőrségnél van a helye!