Ezen a szép vasárnapi napon az emberek jobb elfoglaltságot találnak, mint a hüje népszavazás - úgy tűnik. Az már most látszik, hogy nem éri el az érvényességi küszöböt, a résztvevők száma három órakor kicsivel több, mint tíz százalék.

Kicsi a valószínűsége, hogy a következő pár órában tömegesen mennek szavazni - akkor se, ha szabógábor ilyet vizionált.

Mindegy is, nemsokára kiderül. Az is, hogy akik elmentek, hogyan voksoltak.

Az lenne a jó, ha részletes adatok lennének láthatóak, hogy a kerület melyik részéről milyen arányban mentek el és hogyan szavaztak.

  FRISS

Nem nagyon érdekli az embereket a polgármester és csapata agymenése, úgy tűnik, még az előző törvény szerint - 25% részvétele az érvényességhez - sem jön össze. Nagyon nem. Biztos a maszop kampánya miatt nem mennek el. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr813255370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azt hiszem, a valasztas.hu oldalon általában szavazókörönként meg lehet nézni, remélem most is.
Mit vizionáltam, angyalom?
na szép, már nem is emlékszel..
minek iszik, aki nem bírja
:)
@Lesley: Majd Te segítesz. Hol írtam magas részvételről bármit?
a hajléktalanok magas részvétele
@Lesley: Ohahahóhahó... Lezlikém, nem erősséged a számolás. A kerületben 58.000 választásra jogosult van. Ebből 2700 a törvény erejénél fogva ide bejelentett hajléktalan. Ez kevesebb, mint 5 százalék. Eddig több mint 6000 józsefvárosi szavazott. Ebben simán benne lehetnek a hajléktalanok, nemdebár?
Frissíts, van új adat.
Akkor egy kis matek. Eddig 7500 józsefvárosi szavazott. Ez a 2010-es önkormányzati választási részvételnek időarányosan 47%-a.;)
@Lesley: Ne izgulj, Te mindent megtettél az LMP sikeréért;)
@08.szabogabor: ha többet ajánlotok, akkor nektek kampányolok ;)
@Lesley: Akit megvehetek, arra nincsen szükségem...;)

Majd meglátjuk, mennyire voltál hatékony.