Kerületi honlap

Címkék: hivatal józsefváros

2009.07.01. 11:28

Beszéljünk róla? Nem működik, szar, hiányos rajta az info és egyáltalán nem felhasználóbarát. Látjuk ezt minden nap, meg is jegyeztük már sokan, alakult is rá egy önkormányzati bizottság, amely nem nagyon csinált semmit - de azt legalább ingyen - és eltelt két év.

Annyit sikerült kideríteni, hogy a honlapot egy cég üzemelteti, neki átküldik az adatokat, aztán felrakják és kész. Vagy nem. Az önkiben nincs felelőse, a cég 2003 óta csinál(gat)ja, tavaly éppen havi 166.000 Huf+Áfa összegért.

Kedves képviselőnknek is feltűnt ez, és januárban fel is tette a kérdést:

Kardos-Erdődi Zsolt
Köszönöm a szót. Tudomásomra jutott, hogy Józsefváros internetes honlapján a képviselő-testületi ülésekről szóló rész 2006. óta nem volt frissítve. Az lenne a kérdésem, hogy ennek technikai okai vannak, egyéb okai vannak-e, illetve még az lenne a kérdésem, hogy így van-e ez a honlap többi részével is, gondolok itt a rendeletekre, a rendeletek frissítésére, hírek frissítésére. Mert, hogyha ezek nem történnek meg időben, akkor én nem sok értelmét látom egyébként a honlap működtetésének. Köszönöm.

Hát, igen. Nem megnézte és konstatálta, hanem megkérdezte, mert tudomására jutott. Nem itt él? Na mindegy, jobb később, mint soha, és hát meg is született fél évvel később a megoldás: új honlap lesz. Végre! Mondjuk ezt mindannyian tudtuk, csak az időpont nem világos.

De már csak párat alszunk, és meg is lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr741219722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy ideig még szerepelt a honlapon, hogy az új honlap elkészültéig a fórum átmenetileg szünetel. Aztán 1 év átmenet után ezt is levették.

Emellett amikor próbáltam megtalálni, hogy mennyi a kerület lakossága, nem sikerült...
Egyszerűen felfoghatatlan, érhetetlen a számomra ami a honlappal történik. Nem hiszem el, hogy nem lehetett volna az telt 3 évben megoldani!
Hanyadik éve is már, hogy tetszhalálban tartják a honlapot? Három? És miért? Mert gyávák szembenézni a kritikákkal, és hogy megvezetshessék a lakossági fórumokra eljutni nem tudó/kívánó polgárokat. Hogy visszakereshetetlen legyen minden szóbeli igéret és lőzung. Fidesznyik stílus. A maszoposok is megérik a pénzüket, de ilyen mélyre egyik általam ismert önkormányzat nem sülyeszettet magát. Jó tudni, hogyan is gondolják narancsvidék gyermekei a polgári köztájékoztatást.