City Center Park

Címkék: civil jog újépítés

2009.03.16. 13:40

 A kerületben sok volt mindig is a beépítetlen, foghíj-telek, amire az építési vállalkozók különböző épületeket - zömében lakóházakat - húztak fel. Így van ez a City Center Park névre keresztelt tömbbel is, ami a Blaha Lujza tértől karnyújtásnyira, a Tolnay Lajos utca 18-20-22 valamint a Fecske utca 17-19-23 szám alatt helyezkedik el.

A múlt pénteken érdekes cikk jelent meg az Indexen, egy friss és ropogós fórumbejegyzés nyomán:a vállalkozó és a kivitelező elszámolási vitájában ismét a lakók húzták a rövidebbet. Nem ez az első akciója a VÉSZ-nek (Vállalkozások Érdekvédelmi Szervezete), és úgy tűnik, nem is az utolsó. Sajnos, az utóbbi időben szaporodnak a ki nem fizetések, szinte mindennapos hír lesz az, hogy azok a kkv-k, akik a munkát ténylegesen elvégzik, hosszútávfutóhoz hasonlatos makacssággal tudnak csak hozzájutni a pénzükhöz. Szerencsés esetben. A jog mellettük áll, ám az igazságszolgáltatás malmai (is) lassan őrölnek.

Megértjük őket, azt hiszem...

A lakók sem tétlenkednek, a fórumon élénk társalgás folyik, szervezik az saját érdekeik megvédését - ha már vétlen harmadik félként a két tűz közé kényszerültek. Megérteni sem tudják, hogy ilyent lehet (ti. elvitték a bejárati kaput a VÉSZ emberei), nem hogy elfogadni! Ma este 7 órától a Csiga Café asztalainál zajlik majd a megbeszélés. 

A fórumon felmerült a Coral Holdinggal kötött szerződés is - mindenkit lebeszélnek arról, hogy eredeti formájában aláírja, vagy ügyvéd nélkül ellenjegyezze.  

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr911005327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.