Ebből van a legkevesebb - valószínű azt gondolja a magasságos önkormányzat, hogy olyan kicsik a gyerekek, és amúgy is egyre kevesebb születik, nem kell ezeket bővíteni, fejleszteni..! Na meg a nénik-bácsik is voltak kicsik, akkor tizedennyi játszótér volt, és mégis milyen szépen felnőttek - remek példa erre polgármesterünk. :)

Ami meg van, azt leharcolják a hülye kölkök. Nem vigyáznak rá - nem tartósra csinálják. Igazságos ki tegyen?

Ami az alábbi videóban látható, az túl megy ezen, hiszen konkrétan balesetveszélyes. Nem, nem múlt héten lett ilyen, az Írnok már tavalyelőtt is megénekelte, tartós akkor sem, azóta sem lett. Nincs gazdája?!

Teleki Pál videója ismét jogos kérdéseket vet fel, válasz talán ismét érkezik rá, reméljük, megoldás is, hiszen kampány van!

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr745377222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a probléma megoldása helyett a párttag bejelentővel foglalkoznak Juharos Róbert és Zentai Oszkár kerületi vezetők

www.facebook.com/photo.php?fbid=10201127718902578&set=o.100678073311406&type=1&theater
Tisztelt Honlap Látogatók! A Józsefvárosi Városüzemeltetési Szolgálat munkatársai eltávolították a kiálló csavarokat a homokozót körül ölelő padból, illetve dokumentálták a Mátyás téri park homokozójának és hintájának jelenlegi állapotát. A játszótér a Magdolna Negyed Program III. ütemének a keretében teljesen megújul. A munkálatokat az elkövetkezendő hetekben kezdik meg, a tervek szerint július végére készül el a játszótér.
T. Jozsefvaros, néhány kérdésem lenne:

A játszótér megújulásán az elmaradt karbantartást kell érteni, vagy mást is? A JVSZ főhadiszállása 15 méterre van a játszótértől, nem nézhetnének körül reggel a dolgozók érkezéskor, mert akkor nem kéne külön "dokumentálni"?

És az is érdekelne, hogy a lakossági videót, több hónapos beírásokat mint problémaészlelést, majd az erre adott "pártválaszt" jó működésnek tartják?

Köszönettel.
Beszélgettem egy kerületi középvezetővel, aki többek között elmondta, hogy ha egy lakos/polgár a nyilvánosság elé viszi a megoldatlan problémákat ("blogol"), azzal az ő szemében politikai ambícióval lép fel, és ezzel egy köztisztviselő nem tud, illetve nem szabad neki mit kezdeni. Szemben azzal, ha a lakos/polgár kideríti, melyik az illetékes szervezeti egység, és a panaszával közvetlenül őket keresi meg, a nyilvánosság/más polgárok erejét mellőzve.

Azért mondom, mert nem először kapok ilyen visszajelzést. Ha esetleg félreinterpretáltam, javítson ki valamilyen módon, szívesen vitatkoznék erről.
De mi volt az érvelés? Mert ezek így önmagukban csak állítások. Addig is itt az enyém: ez nem jó indoklás a középvezető részéről:)
Amennyire megértettem, az volt az érvelés, hogy a tervezés az a feladat, amely szakmai kompetencia. Ellenben az elkészült létesítmények fenntartásáról politikusok döntenek, amibe a szakember nem szólhat bele, és a problémák nyilvános felvetése is a politikusok érdeklődési területévé teszi az ügyet, amibe a szakember nem szólhat bele.
Sajnos logikai bukfenc van a gondolatmenetben: attól ugyanis, hogy a "politikusok" arra ösztönzik a középvezetőt, hogy önállótlan legyen (beleszólnak), a problémát jelző lakos még nem lép fel politikai ambícióval, ha jelez. Ez két teljesen külön halmaz.