Néhány nap után megrongálták a frissen festett padokat - hazudja a kerületi honlap, és rittyent mellé egy finom uszító cikket. Mert hiába az összefogás, az igyekezet, a pénz és a saját kezem munkája, ha ezt nem becsüli meg MINDENKI.

Márpedig ez egy ilyen műfaj, ha padokat tartok fenn, akkor azoknak a karbantartását meg kell oldanom. Ezekhez a padokhoz évek óta nem volt nyúlva; most lefestették önkéntesekkel egy politikai PR keretében, aztán rögtön lehet uszítani utána. 

A padok nem pár nappal a festést követően lettek ilyenek. Már délután le volt újságpapírral takarva egyik pad, a másik meg bedobva a bokrok közé, több padon is éppen ültek. (Képek adataiból kiderül a készítés napja.)

papírpadka.jpg

papírpadka3.jpg

papírpadka2.jpg

papírpadka1.jpg

Ha tartósnak szánom a festést, akkor megvárom a száradási időt; figyelek a munkámra, hogy megmaradjon. Arról nem is beszélve, hogy mintha graffiti-ellenes festékről beszéltek volna előtte - most meg "összekarcolták és lefújták"...Ha van rendszeres karbantartás, akkor nem így nézne ki egy pad se.

Überciki az egész, ennyire nem látni, gondolkozni előre, csak a politikai haszonszerzés a lényeg.

Amúgy azt tudja valaki, hogy miért nem az ilyenekre - pad, járda, játszótér, kuka - költ az önkormányzat, és miért a Fradi támogatására

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr295258314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csakhogy különbség van a rongálás és a karbantartás között nemde??? Ilyenkor nem papol kedves uram, hogy az önkormányzatnak ez mennyi pénzébe került és pocsékol?? A kritizálás az megy, és a sárba tiprás!!! Nem a rendszeres karbantartáson múlik, hanem az emberek mentalitásán. Csak sajnos ön sem mutat példát az embereknek a mocskolódáson és vádaskodáson kívül. hasonlóan, mint a ballib társai, a maffiabaloldal. Pontosan ezért kellene a hit és erkölcstan tanítása, hogy megtanítanák az iskolásoknak, hogy nem rongálunk!!!!
jozsefvaros.hu/hir/1221/padot_festett_kocsis_mate_a_jozsefvarosiakkal/

Egyébként diákokkal festett padott Kocsis Máté polgármester úr!!!!Addig te csak lebzselsz, mert ahelyett, hogy munkáddal növelnéd az ország gazdaságát és okos hozzászólásokat közölnéd, csak rontod itt a levegőt!!!
a föld napján április 22-én, csak most tették ki. Az időben tévedtem. Másban nem.
@SarkozyA: Azt azért javasolnámn, hogy a Blog tulajdonosának ne mondja, hogy itt rontja a levegőt, ugyanis Ön jött ide be írni Hozzá, és nem fordítva. Ő van itthon, teccik tudni, ekként épp olyan a levegő, amilyennek szeretné.

Ez itt nem trafik, hogy lenyúlhatnák, bocs.
Ja egyébként meg nem diákokkal festett padot a Drágajó Polgármesterúr, hanem ecsettel. Ha nekem nem hisz, kérdezze meg Tőle.
Minek pingálják le egy rétegben a padokat egy szétbombázott játszótéren meg előtte?
A játszótéren és előtte, a térfigyelő kamera közvetlen látóterében isznak, cigarettáznak, hangoskodnak akár hajnalig, szemétkupacot hagyva maguk után akik szintén hiányoztak a hit- és erkölcstan órákról. Rendszeresen takaríttatják az adófizetők pénzéből, mi lenne, ha néha velük takaríttatnák fel?