Nem csak új civilek vannak a kerületben, régi, sokat említett is feltámad haló poraiból és újra lakossági fórumot szervez. 

A fórum apropója az elkezdett útfelújítás (amit már át is adtak), de minden más témát is várnak a negyedből. Az előző fórum jó gyakorlatát folytatják, előre kérik a kérdéseket, ötleteket, észrevételeket, amiket aztán odaadnak a képviselőknek, hogy mindenképpen feleljék meg. 

Ha bármi nyomja a bögyöd, most írd meg - vagy gyere el, és nézd meg a politikusok arcát a kérdéssel szembesülve! (Talán szabógábor is ott lesz :])

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr393306504

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Este van, este van… 2011.10.18. 22:35:23

Felrántottam volna a hűtőajtót, de azt egy vékony lánc nem engedte. – Elvileg nem adhatok 10 után szeszesitalt. Mi kelleme? – Két sör. – Oké, tartsd a szatyrod – mondta a boltos. Odalépett és a vöröskáposzta mellé csúsztatta. Ké...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eccerre két celeb, nem sok egykicsit, Lez? Ott legyek?
@08.szabogabor: kocsis és alföldi? :p
gyere, persze, hátha meg kell védeni a kocsmárosokat...
@Lesley: A kocsmárosok védelme az egyesületé volt eddig, aminek még csak tagja se vagyok. Ha meg már úgyis van két celeb, akkor én nem kellek;)
@Lesley: Hehe, szerinted aközben, hogy a balos sajtó főszereplője hetek óta, mennyire szorul védelemre egy lakossági fórumon;:)))
Kedves Gábor, elnézést hogy ide irom, köszönöm hogy válaszolt levelemre, sajnos ma reggel az fogadott amiről irtam, egész konkrétan valaki a kapunk elé fosott... ezért lenne jó a kamera, hátha elriasztana pár ilyen utcára üritő egyént...
@Kefear: nem inkább egy nyilvános wc kéne?
@Kefear: Más módon fogjuk megközelíteni a problémát, ez azonban nem publikus;)

A kamera-telepítés nem egyszerű és gyors dolog. A beszerzés, a huzalozás, illesztés a fogadóállomáshoz, a központ képernyőire integrálása... Ezek nem pikk-pakk ügyek.
@Lesley: nem, nem hiszem, inkább egy painball puska és sok sok lőszer, pöcsön lövöm tuti nem csinálja többet... :D :D :D

@szabogabor: erről akár privátban lehet többet tudni, vagy hasonlóan drasztikus mint az én puskás elképzelésem? :) segitek! :)
@Kefear: Ha priviben lehetne, akkor már priviztam volna;) Mondjuk úgy: rendészeti információ, ekként nem nyilvános semilyen szinten.
jaj, sajnos nem tudok ott lenni;
de jó lenne ha valaki megemlítené, rákérdezne hogy a Horánszky utcában, az egyik oldalon legyenek fák (kicsit sűrűbb kiosztásban mint a Mária utcában) - tudom közmű akadályai voltak ott is, de ha már az összes vezetéket cserélik, arrébb is rakhatnák a fák érdekében -

a másik kérdés, hogy mikor lesz valóban forgalom-csillapított a környék, akár burkolatba süllyedő, kártyás oszlopokkal megoldva, mint az 5. kerületben.

Izgalommal várom az estéről szóló beszámolókat.

Üdv minden Palotanegyedinek!