Kálvária bál

Címkék: civil videó buli cigány park

2009.10.09. 11:28

Beharangoztam, aztán kint is voltam, a változatosság kedvéért egy kamerával - arra gondoltam, megpróbálkozom a mozgóképes tudosítással. Jelentem, nem sikerült. 

Felvettem ugyan egy csomó mindent, viszont utána összeszerkeszteni, összevágni meg ilyenekre nem állt rá az agyam. A felismerés végképp elvette a kedvem a videózástól, így nem is fogtok tőlem ilyet látni - legfeljebb úgy, hogy egy hozzáértő megcsinálja, én meg közzéteszem. Mint most is.

 

Azért annyit még hozzáfűznék, hogy tele vannak tervekkel, ötletekkel, hallani fogunk még róluk, az biztos.

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr101438413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Próbáld ki az Avidemux nevezetű programot! Nekem is elment a kedvem a videószerkesztéstől, mikor ilyen Adobe Premiere meg Sony Vegas kategóriás programokkal próbálkoztam... persze nem ment, nekem az túl professzionális volt. Az Avidemux viszont pofonegyszerű olyan célokra, mint neked is kellene: kivágás a film közepéből, másik videó hozzáfűzése, hang/zene alákeverés, némítás... minden csak 1-2 kattintás. És ami a legjobb, hogy Linux alatt is megy (én Ubuntu-t használok ugyanis)
azért ez a sok ősanya nyilatkozó csaj a videón, meg ez a rettenetes - művész vagyok, erőlködök - életérzés inkább elképesztő, mint dícséretes..
@JoeHorseDick: tényleg borzasztó, hogy vannak, akik ilyesmire energiát fordítanak...sokkal hasznosabb lenne, ha az interneten fikáznák mások munkáját :)

én is kint voltam, szerintem jó volt, láthatóan élvezték a népek, hogy van program, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. ahogyan a végén mondja az egyik hölgy: ilyet sűrűbben kellene csinálni.
ilyet még sokat, Lesley!
:-)))

jó ötlet volt, és a vágás meg a zene is szuperül sikerült!
@szzsm9: hú, bocs, csak most láttam, hogy válaszoltál. Az én tanácsom inkább az lenne, hogy (a téren lakóktól lopott ötlettel) inkább keressen egy férfit és inkább szüljön gyerekeket, mint ilyenben élje ki magát. *wink* *wink*