Reakció

Címkék: vélemény képviselő józsefváros

2009.07.24. 17:51

 A minap utánközöltem a tényt, ami a kerület honlapjának üvegzseb részén bárki számára elérhető, megnézhető. Kiegészítettem a rácsodálkozásommal, és kaptam rá egy rövid üzenetet:

Kedves Lesley! Tudom a szocialista kötődésedet, azt is tudom, hogy kampányhangulatban vagytok, de a korrekt és hiteles tájékoztatás jogi kötelezettsége Rád is vonatkozik. Üdv: Kocsis Máté

Ejha! Olyan dolgokat tud, amit én nem is - méghogy szoci kötődés! Mesélhetnének erről a maszoposok, elég csak belenézni a fórumukba - ami mindenki számára elérhető szintén - nem éppen barátkozósak az ottani beírásaim.

Az üzenet második részét nem is értem. Egy tényt közöltem, némi véleménnyel  - meg kérdéssel - megfejelve. Jogi kötelezettség? Milyen?

 Ennyi pénzért tényleg lehet rendes tréninget is kapni - én a helyében visszakérném a pénz nagy részét  - no meg jogot végzett ember politikus sem mond ekkora sületlenséget, amikor véleményt formál a választópolgár...

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr891263989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kocsis Máté egy hamburgeren felcsperedett, flegma bábú!
Egyszerűen undorodom ezektől a politikusoktól,rosszabbak mint a H1 influenza vírus.A következő választásokon ha egyáltalán elmegyek remélem indul valami kerületünket jelképező hajléktalan,tuti rá fogok szavazni.
Emlékszel Lesley, miket fantáziált össze rólam is a VII. kerületi alpolgármester? Ezek csak ezt tudják. Menjenek a jópicsába a skatulyázó agymenésükkel! Érzitek egyébklént, hogy a Kocsisokkal csak a baj van? Főkert, BKV, Józsefváros...
Aranyos anekdota tavalyelőttről: amikor a privát blogomban azt a kifejezést használtam egy sikeres helyi civil összefogás kapcsán, hogy "megcsináltuk", megkeresett Kocsis titkárnője telefonon (!), hogy DIREKT CSINÁLOM-E, HOGY MSZP-S SZLOGENEKET HASZNÁLOK?! Mindezt rendkívül agresszív, ellenséges, agitált hangnemben. 50-es évek helló.
így közbe-közbe olvasgatva a blogot, én is inkább ilyen kiábrándult szocinak képzeltem el Lesley-t. A stílus, vagy az iróniának ez a fajtája, nem tudom mi miatt.
lehet, h annak képzelted, de egyrészt nem vagy politikus (remélem), másrészt nem írsz neki "fura" leveleket (remélem). :)