Kérdés

Címkék: képviselő fejlesztés hivatal józsefváros

2009.07.22. 11:21

 Ami mindig is érdekelt, de sosem merted megkérdezni - avagy mitől van az, hogy Kocsis Máté mindig, mindenhol jól beszél?

Itt a válasz: profiktól tanulta, intenzíven. Mi másért került volna ennyibe?!

Jó, persze, tudjuk, hogy a polgármesteri székbe készül, és oda kell is a tanfolyam, főleg, ha az ember nem kapott azelőtt ilyen képzést. Az említett tanfolyamon tized századáron kap az ember fia/lánya hasznos tanácsokat - az Independent Kft. vajon milyen pluszt nyújt?

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr701217632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kurvaanyádsztán. már tényleg elég ebből.
es mindezt 1 honap alatt!

kezdem azt hinni, h a pofatlan lopasokat mar tenyleg csak az allithatja meg, ha ver fog folyni. :(
Kicsit megtévesztő az Index ajánló, nem polgármester, csak oda készül, jelenleg alpolgármester, a kerület Fideszes többségének vezetője.
@Lesley: mindig is megtévesztő szokott lenni az index ajánlója :)
@Lesley: Az se lesz különb mint a mostani.
Biztosan jó a tanács: 50 ember 1 havi minimálbére. Mi mindent tudna kitalálni 50 ember ha egy hónapon át csak gondolkodik ? Legjobban nekem a tanács ára + Általános Forgalmi Adó tetszik. Hát hiba volt a városi tanácsokat átalakitani önkormányzattá, most megfizetjük az árát.
Mivel nem tudod, mi volt a képzés pontos tartalma, így azt sem tudod, megérte-e vagy sem.

Továbbá így a kérdéses képzést összehasonlítani sem lehet, ergo a "vajon..." c. kérdésfeltevésed butaságra vall.

Max. annyit mondhatsz, hogy szerinted nem kéne ennyit ilyesmire költeni.
Ezt a sok homalyt talan eloszlathatna, ha oda lenne irva mit tartalmazott. Ez igy zavarosban halaszas.
Ez így azért elég kevés egy poszthoz...
grain.hu/alam.htm
KETTŐS ÁLLAMPOLGÁRSÁG: AVAGY MÁR AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGBAN SEM LEHET MEGBÍZNI.
nulláról kellett megtanítani beszélni ... ? =))
Igazából nem tudom, hogyan lehet ezt megindokolni. (Persze akkor igen, ha valamilyen más szolgáltatást csak így tudtak elszámolni.)Egy alpolgármesternek nem kell az országos média felé sem nyilatkozni, a helyi lapokkal meg csak tud beszélni. Még ha a Batiz féle 50.000 forintos óradíjjal számoljuk, akkor is 60 munkaóra, ami azt jelenti, hogy egy hónapon keresztül minden egyes nap 2 órát foglalkoztak vele szakértők. Ezek után vagy miniszterelnöki, vagy államfői ambíciói lehetnek. Csak akkor azt legyen szives saját zsebből finanszírozni.
Ez így nem tiszta, ez elég sokmindent fedhet, akár az oktatásától kezdeve, kommunikációs anyagok elkészítése stb...
Ennyiből nem lehet megmondani, hogy jogos-e vagy nem.

ui: mondom ezt úgy, hogy nem csípem a fityiszt...
150e/munkanap? wow...
Terka néni miért nem kap ennyit a színházi súgásért? :D
@czejp:
"Biztosan jó a tanács: 50 ember 1 havi minimálbére."

Mondjuk ez nem igaz, mert a minimálbér most 65 ezer környékén van, ráadásul ha az adót se csaljuk el, akkor máris csak kb. 25 ember minimálbére.

Ettől függetlenül: kedves MSZP-SZDSZ, itt a lehetőség, mutassátok meg, hogy ti is tudtok felelősségre vonni, ha az jogos!

És itt jogosnak tűnik!
@Lesley: Ez a tanácsadás közpénzből ment vagy saját zsebből Kocsis úrnak?
Kocsis Máté minden Józsefváros lapszámban legalább háromszor szerepel: szegényeket etet, kisdiákokat tüntet ki, öregeket istápol :)
Szerintem egyszerűen az új Józsefváros honlappal kapcsolatos tanácsadásról van szó!
Istenem ezek a szánalmas tetves politikusok,országunk tönkretevői,pártállástól függetlenül.Ennyi pénzből ezt a koszos kerületet ki lehetne takarítani,vagy ne adj isten virágosítani belőle,fát ültetni,stb.Egyébként meg addig csinálják ezek az emberek ezt a gátlástalan ,pofátlan lopást amíg ez a böszme nép ezt engedi.
Az egyik, ha nem A legrangosabb hazai kommunikációs intézet a BARRA (www.barra.hu), ők a Coca-Cola, az MTV, az ING Biztosító és Bank, a VIVA, a Sun Microsystems és a Református Egyház kommunikációs partnerei. Náluk az egyéni képzés napidíja nettő 50.000Ft (ez a legdrágább képzési forma náluk). Ez a szóban forgó időszakra 1.300.000 forintot jelentene, feltételezve a hétvégi egész napos foglalkozásokat is. Csak hétköznap esetén 900.000 forintot kellene fizetni a Barrában "kommunikációs tanácsadói tevékenyésgre". Ebben viszont nincs benne persze sem a kampányfinanszírozás, sem más egyéb plusz benefitek.

A kommentelő nem "emeszpés".
Én amikor voltam a fogadóóráján, nos az első percben láttam, hogy elveszíti a fonalat, ugyhogy egyszerűsítettem!
Még úgy sem ment neki, hog közben a titkárnője jegyzetelt mellette!

Lehet hogy ketten voltak aképzésen?

így akkor csak 1,5 millió fejenként!
:-)))