Na, megvolt a csodálatos tünti. Ha egy szóval kéne jellemezni, akkor azt mondom: unalmas.

A fiatal demokrata polgármester persze igazi hősként viselkedett: a háromkor kezdődő testületi ülést harminc perc alatt lezavarták, mivel az előterjesztések nagy részét levették a napirendről - majd távoztak. Csodálatos.

Pedig ha tényleg a kerület vezetője, akkor odajön, megkérdezi kinek mi a baja, bánata, hiszen mégiscsak józsefvárosi emberek gyűltek össze vagy százan...igaz, Szabót hallgatni. Ő ezt tolta:

programjuk

Szabó előtt és után a Rigó Rádió adta a talpalávalót - hangulatot tudnak csinálni a cigányok..!

Legközelebb december közepén, a közmeghallgatáskor lesz hasonló tüntike. 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr214920477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ennél a pár száz balosnál többen lakunk a kerületben! Nem csak cigányok és nem csak baloldaliak! Sepciel nekem se szívem csücske a Kocsis, de inkább mint ez a Szabó! Nem baj ha a blog, baloldali "narratívából" közelíti meg a dolgokat és hazai "liberális" hagyományok szerint ignorál minden, a sajátjától eltérő véleményt, csak akkor ne tessék az egész 8ker nevében nyilatkozni!
@szájhúzó kutya: Bocsi, de nem volt világos, hogy Te most a fityiszes (nemzeti komenista (sic!)) baloldalról (ide sorolva a csíkos szocikat is), vagy a maszopos baloldalról beszélsz...
Lezli Drága, ha már nem voltál ott, mint ahogy nem voltál, akkor legalább hallgass azokra, akik pedig igen. Pl. a Magyar Narancs újságírója, aki 200 emberről ír. Talán azért mert Ő ott volt;)
Vigyázz Lesley, a Szabó végül még beperel téged is.
@08.szabogabor: csak mert nem láttál; nem jelent semmit :)
Ha jól értettem, akkor számos feljelentés várható KM ellen. Erre céloztam. Szal, csak bátran előre, remélem, eddigi munkásságából sejthetően, névtelen feljelentések lesznek. Lesley-t ettől óvom. Mert ugye 200 fő az sokkal több, mint 100. Igaz, hogy semmire sem elég...
@Lesley: Magad írtad az mszp8-n, hogy nem voltál ott, cumi;)
@dmm: Eddigi munkásságomból sejthetően mikor büntetőfeljelentést teszek Mátéka ellen, akkor azt éppúgy névvel teszem, mint ahogy ide is és mindenhova saját névvel írok, ellentétben Veled, kedves anonim barátom, aki persze nem más, mint SuperMario a kukásfészbukról...
@Lesley: Arra céloztál, hogy attól hogy nem láttalak, még ott lehettél. Megszívtad, Magad mondtad, hogy nem voltál ott. És? Semmi, csak beégtél. Ez valóban nem esemény.;)
@dmm: Megintcsak semmi, beégtél Te is, működik az élet, ahogy szokott...
Nem veszed észre, hogy rajtad röhög a komplett internet?
@dmm: Nem. Te már kis piros sárkányokat is észrevettél a kandallóban, ugye?
@08.szabogabor: hat, ha nem vetted észre, akkor itt most közlöm: teljesen súlytalan az, amit képviselsz, és egyszerűen röhejesen szánalmas is egyben. hiteltelen vagy, de ezért tettél is, ez igaz.
@dmm: Ugyanugyan SuperMario, már azzal értelmet adok az életednek, hogy létezem, ugyanis különben mivel tudnál foglalkozni?

Próbálkozz meg a valósággal kicsit, aztán majd dumálunk a súlytalanságról, meg a hitelességről;)

Most bocsika, de sajnos mennem kell, ugyanis a való világban események vannak, de addig el ne felejtsd beírni újabb Nagy Életigazságaidat, estére is szeretnék kis tragikomédiát olvasni...

Na báj.:)
@08.szabogabor: látsz itt olyat, hogy nem voltam ott, öcsisajt?
@Lesley: Tessék Lezlike, ezt Te írtad tegnap az mszp8.hu-n:

"jajj, ez a szar ma volt? p*csába...
remélem felvettétek videóra, megnézném miről szólt".

Na szaladj a legközelebbi poroltóért...

Most már télleg báj.
@Lesley: Na, javítsd ki szépen kétszázra és akkor futni hagylak:)))

Meg már én is futok, mer már megin visszaráncigáltál, Te gonosz manipulátor;)
Tüntitgetés....haha, ez ám a nagy tett.
Ez a 100%.
Pár száz ( ?????? ) emberrel.

Röhej!

Vajon a tüntitgetők közül mennyinek volt munkája?
Mert a főváros nem Borsod, ott még van munka, ha nem is dögivel.
Persze sok helyre kell erkölcsi, hm, hát igen, ez talán gond.
De miért is?
nem lesz ebbül polgérmestörség, még 50-100ezer enber hiányzik!
@TrueY: Tulképp a kettő egy kuyta kölke, ahogy a rajongóik nap mint nap bizonyítják:D De speciel ez a blog a piros baloldalé, nem a narancsosé, de a 8ker normális lakóié semmiképp! :D
Nos, akkor a szabói logikát követve (és feltéve, hogy a VIII. ker. lakóinak száma 80.000, a tüntetésen pedig 200-an voltak), Józsefváros lakóinak 99,75%-a a mostani polgármestert támogatja Szabó ellenében.
Ugye emlékszünk a hazugságaira, mikor a baromi sok pénzbe kerülő - általa is nyíltan politikai-taktikai - népszavazáskor azt állította, hogy aki nem ment el, az mind a polgármestert és annak ötleteit támogatja, mert nem szavazott ellene?
Szerencsére akkor sem úgy volt és most sincs így.
Hofi szavai jutnak az eszembe mikor a rendszerváltozáskor egy (régi) kommunista hőbörgött, hogy "nem kell az új rendszer, mert akkor visszajön a király!"
Mire Hofi válasza:
"Nem kell! ne jöjjön vissza a király. De te se!"
@szájhúzó kutya: "Tulképp a kettő egy kuyta kölke"

Én azért alapvető különbséget látok. A fityisz vissza akarja hozni a Kádárizmus. A Munkáspárton kívül a többiek meg nem.

"De speciel ez a blog a piros baloldalé, nem a narancsosé, de a 8ker normális lakóié semmiképp! :D"

Ok! Kösz!