Ki kell rakni minden úttúrás (felújítás) mellé a feliratot, hogy ki, miért és mikor. Aztán úgy marad.

Táblát vissza nem szedünk! 

Ez aztán szülhet érdekes dolgokat:

 

 

 

Kattintásra megnőnek! 


Táblák (31ke).jpg

Nos, ha gyanútlan látogatóként erre járok - Népszínház utca - azt hiszem, ez megint csak a hanyag meló, politikusi lózung, hiszen úgysem csinálnak meg semmit időre.. lásd négyes metró.

Ha meg túúrista, akkor azt is hihetem, ez ennek készült. 

A táblák azért vannak, hogy tájékoztassanak, ugye?

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr984580976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amúgy ez a közműcsere most pont egész jól halad, legalábbis ott a 99es megállójánál kevesebb, mint egy hét alatt kész voltak, és a többi gödör is pár nap alatt eltűnik, ahogy jönnek egyre beljebb.
Na igen, ez a táblakavalkád és kábelkavarodás nem semmi - és előfordulnak igencsak érdekes dolgok. Például az elektromos vezetékhálózat cseréjének projekttáblája is bőbeszédű a maga módján a Tömő és a Szigony utca sarkán. Ehhez képest volt a Tömő utcában részleges gázhálózat-csere, csak erről meg tájékoztatás nem volt (nemhogy projekttábla). Abba a kellemetlen részletbe most ne menjünk bele, hogy az új gázvezeték lefektetése után visszarakták a másfél évszázados macskaköveket úgy, hogy az út vacakabb, mint volt a Tömő utcában. A Szigony utcában 2010 októberében - pont az önkormányzati választásra (készakarva időzítetten?) látványosan és rohamtempóban - befejezett csatornaépítés projekttáblája még mindig kint van a Szigony utcában, majd' szemben a Jázmin utcával. A tábla mögötti tömbnyi üres telken most épp felvonulási terület van, az ott felhalmozott dolgokból újabb csatornaépítésre lehet következtetni - csak épp senki és semmi nem tájékoztat arról, hogy konkrétan hol, mi és miképp várható. És most ne menjünk bele abba a kellemetlen részletkérdésbe, hogy a 2010 októberében rohamtempóban leterített útburkolat a Szigony utcában némi "kívánnivalót" hagy maga után - ami főleg esős időben látszik meg az által, hogy a csapadék csak az útfelület kevesebb, mint feléről jut el a kanálisba (a járdák állapotáról ne is beszéljünk). Tudom, most ne ironizáljak azon, hogy, a palotanegyedi beruházásoknál semmilyen gikszer nem lehet.
itt megyek el reggel-este... az örök kedvenc a villanypóznára feltekert drót, ami éjjel a gödörből hazafelé sétálva majdnem a jobb szemem követelte...
van info arról, hogy Lidliék mikorra tervezik megnyitni az üzletet?