OBH

Címkék: civil felhívás rendelet köztér kuka

2011.04.22. 10:55

 Jogász ismerős javasolta, aztán az Új Szemlélet Csoport megerősítette, hogy a kerületre szégyent hozó kukarendeletet be lehet panaszolni az ombudsmannál, aki kivizsgálja a helyzetet, rendeletet, és meg is semmisíti azt ha alkotmányos jogokkal kapcsolatos visszásság áll fenn, annak orvoslására ajánlást tehet az érintett hatósághoz, illetve annak felettes szervéhez, közszolgáltatóhoz vagy jogalkotó fórumhoz címezve.. Íme a levél; ha többen küldjük el, annál jobb. 

Csak kimásolod, és beilleszted, aztán már küldheted is. Lustábbak kattintsanak IDE

To: panasz@obh.hu

Tisztelt Állampolgári Jogok Országgyűlési Biztosa!

Ezúton szeretnék panaszt tenni a VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat 55/2010. (XII. 17.) A közterületek, ingatlanok rendjéről és a köztisztaságról szóló 62/2007. (XI.13.) önkormányzati rendelet módosításáról szóló rendelettel kapcsolatban, mivel véleményem szerint emberi jogi aggályokat vet fel.
Kérem a panasz kivizsgálását!

Köszönettel!

..............................
név

Lakóhely:
Levelezési cím / Tartózkodási hely:

 Fontos tudni, hogy az e-mailben benyújtott panaszok intézése is az ügykezelés általános szabályai szerint zajlik, és a válaszadás hagyományos módon, postai úton történik.
Az érdemi intézkedés érdekében az állandó lakcímet, illetve postai levelezési címet a beadványban meg kell adni. Ennek hiányában az e-mailben érkezett panasszal nem foglalkoznak. Ha a beadványt benyújtó személy kéri, kilétét az országgyűlési biztos nem fedheti fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr842840529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.