Közegészségügy

Címkék: szar gyerek játszótér

2011.03.16. 09:34

 Ez a polgármesterünk kedvenc szava, érve a kukázásért kiszabható bírság a guberálást tiltó rendelete mellett. Tényleg nemes lélekre vall, hogy ennyire szívén viseli a legelesettebb réteg egészségi állapotát, de nézzünk kicsit körbe, mondjuk egy játszótéren.

Egy játszótéren, ahol a jövő generációja cseperedik, tanulja a társas lét szabályait  és azt teszi, ami a dolga: játszik. A galambszarban.

Az is sajnálatos, hogy kevés a játszótér, de hogy kutya nem figyel a meglévőkre, az inkább katasztrófa. Ez ráadásul a kerület jobbik részén, a Gutenberg téren található.

Kedves Kocsis dr. Máté! Az Ön (leendő) gyerekeinek is ilyen lehetőséget biztosít? 

A gyerekek egészségéért nem aggódik?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr672731179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pont a hétvégén állapítottam meg magam is, hogy elég siralmasan néz ki a tér. Törött üvegekkel és galambszarral borított játszótér.

A Rökk Szilárd 4. helyén lévő lerakat déli oldalából pedig kutyaszar gyűjtő vált. A napsütéses hosszú hétvége felkavaró szagokat eredményezett arra jártamkor.
És a szelektív mellett szétszórt szemetet sem fényképezted...
Kutyásként teljesen értelmetlennek és veszélyesnek (a gyerekekre nézve) tartom a játszótér melletti kutya WC-t.
"de hogy kutya nem figyel a meglévőkre, az inkább katasztrófa"
Tévedsz, a kutya bizony figyel. Pl a Kálvária téren.
Hiába van ugyanis kijelölt kutyafuttató, az ebek többsége szabadon garázdálkodik az egész téren.
Azért ne legyél igazságtalan! A Gutenberg tér az előző polgármester alatt pont ugyanígy nézett ki. Ha akkor nem zavart, akkor most miért is Kocsis Máté a hibás?
@Cirus: Csécsei nem hirdetett közrend-és tisztasági programot. És legalább a kukázókat is bénkén hagyta.
@Mariannka51: Aha, persze mindent egyszerre és azonnal takarítsanak ki. Az előző sok év mocskát mind, amit Csécseiék nem tettek.

Sajnálom ezt a blogot, eddig nagyon szerettem, de most átment Kocsis Máté fikázóba és nem arról szól, amiről kellene.
@Cirus: Milyen előző vezetés? Már az időközi óta ez a Kocsis gyerek a főmufti, nem? Sőt előtte is többségben voltak a fidesszesek. Akkor most mit nem értesz?
Fogni kéne időnként a vízzel teli slaggot, fertőtlenítő szert, hosszú nyelű kefét és rajta!!!... Csak ennyiből állna a madár által lévő szennyeződéseket letisztítani!!! És emberi GONDOLKODÁS mellé!!!