Nem egy élettel tele hely a Pollack Mihály tér, csak a mélygarázs jelent valamilyen mozgást itt - bár itt a Rádió, itt a Múzeum hátsó része, itt az Andrássy egyetem. A tér mégis egy elhagyott része a kerületnek is, a városnak is. Esténként kutyák hsználják ki a teret, gazdáik elegyednek beszélgetésbe, de ezen kívül csak egy nagy üres placc, rajta a mélygarázs lejáróival.

Ezen próbál meg változtatni a a Meszorg által meghirdetett hallgatói pályázat, ami nem konkrét megvalósítást keres, inkább csak közös gondolkodásra hív fel. A beadott munkákat ki is rakták a téren, bárki megnézheti - sőt, van ott egy pár üres, fehér molinó is, talán ott lehet üzeni nekik.

Az elmúlt napokban nem olyan volt az időjárás, hogy bárki kedvére ácsorgott volna a terveket nézegetve, este meg kifejezetten nehézkes, hiszen a díszlámpák világítása pont ott nem működik, ahol a molinók vannak. Ezért aztán kértem a szervezőket, hogy a terveket küldjék át jó felbontásban, a szoba/iroda melegéből jobban le lehet merülni a tanulmányozásukban. Nem kaptam meg, így be kell érnetek az én fotóimmal - ha a szöveget is el szeretnéd olvasni, akkor eredeti méretében kell megnézni - vagy ha van időd és kedved, sétálj ki, és vedd szemügyre. 

 

Persze, szavazni is lehet, mégpedig a Meszorg oldalán - ott is olyan kicsik a képek, hogy nem látni belőle semmit. Valaki szóljon nekik, hogy web2 van már!

Az eredményhirdetés pedig egy piknikkel lesz összekötve a hó végén.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr122014277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez marhajó! Remélem jól sikerül!

Mikor lesz a Palotanegyed Piknik (vagymi), ami évente szokott lenni?
@rednose: Jővő hét végén, családi és zene programokkal. A Cape blogján a részletes program is fent van.
Elmentem megnézni a terveket, mert ezeket tényleg nem lehet rendesen látni. ott egész másként mutatnak. Van olyan ami tetszik is. DE tulajdonképpen azt nem értem, hogy a Múzeum kert háta mögé miért terveznek még egy "kertet"? Aki ücsörögni szeretne az nem a kertbe megy inkább a fák alá? nincs játszóterünk, nincs kutyafuttató és ezek helyet megint "csak" kiülőst terveznek. nincs wc, nincs egy büfé semmi, csak "park" a kert mögött. Ideális hely lenne koncertek, szabadtéri programok részére (nincsenek lakóházak a közelben, van tér). mivel nem nagy a gyalogos forgalma ideköltözhetne az egész "kocsma utca"..