Intézkedő rendőr

Címkék: rendőrség autó

2010.02.15. 20:18

Éppen ma fogalalta el hivatalát az új kapitány, és ma este máris ilyen történet kering a neten, fotókkal. Lesz dolga, az már biztos! Remélem, komolyan veszi a hivatását és odafigyel az ilyen dolgokra.

 Ma nagyon érdekes dolog történt: mentem a VIII.ker be és egy autós előttem 20-al ment mire megpróbáltam megelőzni erre laazán telefonálás közben rám huzta a kormányt, és utána azzal játszott hogy nem enged el...valahogy sikerült megelözni a Mátyás tér környékén, ezután duda mutogatás meg minden volt. megálltam, ő is mögöttem. Épp arra járt egy rendőr autó. Masik sofőr szólt nekik hogy akadályozom a tovább haladásban :) elmondtam hogy mi volt. Nem is figyeltek rám. A másik kocsi: első rendszám nélkül volt (megkérdeztem a rendőrt hogy ez szabályos- rám mordult -MI KÖZE HOZZÁ, MAJD ÉN ELDÖNTÖM MI A SZABÁLYOS!!!! Ott feladtam mert valamit össze sugtak és közölték velem hogy jobb ha tovább megyek... Itt tartunk (mondanom sem kell hogy a kölámpa be volt kapcsolva de ez sem volt baj a rendőr szemében, amikor mondtam hogy ha ennyire kemények akkor vissza tudjuk nézni a térfigyelőn...a válasz: LEHET TOVÁBB HALADNI... de erről képeket is sikerült csinálni :)

 

Erre a rendőr azt mondta, hogy majd ő eldönti hogy szabályos vagy sem.

Itten voltunk.

Kemény.

Ime leszoritós gáz géza

jaj, pedig csak az utcát fényképeztem, nem tudom hogy került oda a járőr kocsi is

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr221761379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ez elég ritka Skoda, viszont a rendőrségnek van belőle néhány... szal Lesley,asszem kollégák beszélgettek egymással. és akkor ugye mit várhatsz. (amúgy nem ködlámpa, hanem a zunióban lassan kötelezővé váló helyzetjelző világít az elején)
@dm.: Akkoris bunkó, ha ráhúzza a kormányt!
Rendőrbűnözés.

Szarházi korrupt maffiózókat védő hulladék szar emberek.

A rendszám LNW-177 (így a google is megtalálja)

Tegyél feljelentést az ügyészségi nyomozóhivatalnál, hátha ezek a mocskos rendőrök is a sitten végzik.
Szia!

Tetszik a közérdekű írásod. Amikor a balogjaimban közérdekű írást teszek közzé, akkor meg szoktam küldeni az illetékeseknek is.

Sokat segítenél az új kapitánynak és a kerületednek, ha megkeresnéd az elérhetőségét és átküldenéd az írás linkjét.
Állítsd át a kommenteknél a moderálást. Be vagyok jelentkezve még sem jelent meg a kommentem azonnal. Én nem szoktam félni a véleményektől.
Bocs!

Rendszerhiba volt.
Helloka!
A szerzőnek és kispistának üzenem,hogy mikor a torkodat vágják majd akkor is szard le azokat a hulladék,mocskos,korrupt zsarukat!Úgy látom,kispistának nincs is más dolga mint, hogy a rendőröket szidja a kommentekben.Biztos valami ingyenélő diplomata. -.-
Ja és amúgy meg a szókincsem nem ebből állna, de nem szeretnék nagyon csúnyákat írni mert még engem is le akarnak majd ültetni a sittre.puszi
@dorciika: teljesen érthető, ha valakinél kicsapja a biztosítékot egy ilyen eset. A rendőrségnek pont az ilyen alakok kiiktatása lenne a dolga, nem pedig cimbizni velük. Úgy látszik sok dolga lesz az új rendőrkapitánynak. Kezdhetné mondjuk azzal, hogy utánamegy ennek a dolognak...
@Mariannka51: bunkó hát. én csak arra utaltam, hogy Lesley ismét szerencsés volt, és rendőrt akart rendőrnél feljelenteni. Tényleg, Lesley? mostanában rengeteg tapasztalatot szerezhettél a nyóckeres rendfenntartókkal... :)
@dmm: félreértés ne essék, ez nem az én sztorim, én is úgy kaptam - de kerületi lakossal történt.
elég bátrak vagytok - de minden irónia nélkül
@dorciika:
ha a rendőrök végeznék a dolgukat, akkor a torkomat sem vágnák át.
Személyesen érintve találtad magad, ezért háborogsz? A rendőr szakközépben helyesírást nem tanultál?
@~dá~: te sem vagy beszari, ha ennek a féregnek kitetted a fényképét.
@kispista2: Összekevertem Lesley és ~dá~ hozzászólását.
@kispista2: :)
Én tudom, hogy ~dá~ is bátor!
@kispista2: Nem vagyok rendőr. Az elképzelhetetlen számodra, hogy az kedvelheti a rendőröket aki nem rendőr. Nekem személy szerint csak jó tapasztalatom van, bár nem volt komolyabb problémám soha, de a kisebbek is megoldásra találtak, köszönhetően a rendőrségnek. Őszintén remélem, hogy soha nem kerülsz bajba, úgy látom nagyon magabiztos vagy, de bárkit utolérhet a sorsa még téged is. Úgy látom neked vannak problémáid az írással nekem nem, de nem fogok veled vitatkozni, mert te úgyis mindent jobban tudsz.
@kispista2: Hogy te mekkora egy fasz vagy! Nem baj, úgyis a szíved fog elvinni :)