Üvegvadász

2009.06.17. 09:08

 A szelektív hulladéklerakó konténerek a környék lakóinak jót és rosszat egyaránt jelent: van hová kirakni az újra használható felesleget, viszont sokan a háztartási szemetet is ide rakják - az egyébről ne is beszéljünk.

A hajléktalanok sok gondot okoznak, hiszen próbálják "kirabolni" a konténereket, hasznot remélve a benne lévő dolgoktól. Ez eddig még nem is lenne baj, csakhogy nem nagyon érdekli őket a környezet, és sokszor ők varázsolnak szemétdombot a konténerek körül.

Egy srácot figyeltem meg a napokban, amint rutinos kuka-búvárként kiszedi az üvegeket. Több helyen találkoztam vele, körbement - sokan rászoltak, de nem zavartatta magát. Rutinosan felállt egy festékes dobozra, s a botjával belenyúlva az üvegek szájába szépen kibányászta azt. Néha úgy tűnt, mindjárt belemászik - beleesik, de piszok gyorsan válogatott és szedte ki.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr211189660

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Üvegvadász | BKV-figyelő 2009.06.17. 10:12:54

[...]beleesik, de piszok gyorsan válogatott és szedte ki. Kattints ide,[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.