Futó reloaded

Címkék: díszburkolat

2009.04.10. 10:34

Bár arról írhatnék, hogy az utcácskát felújították, és a csillapított forgalom mellett a sétálók vették birtokba, hiszen itt a tavasz, napról napra zöldebb minden - végre! 

De így sem panaszkodhatok, hiszen az előző írásom óta történt előrelépés. Ha nem is sok, ha nem is kezdődött a felújítása még el - amire információim szerint nem kell sokat várni már, most tavasszal elkezdik - de a további romlásnak próbálnak gátat vetni.

Igen egyszerű dologgal: kiraktak egy 3,5 tonnás tiltó táblát. Na meg egy "Úthibák" feliratot is, ha nem venné észre valaki, hogy a szépen felújított rész igen hamar tönkrement.

Azért az jó érzés, ha felhívjuk valamire a figyelmet, és belátható időn belül történik valami.

Ezen a képen nem látszik, de a macskakő között, középen, egy zöldelő fűcsík húzódik, kontrasztot adva a vörös járdához. A természet betette a lábát. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr181056487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezzel beismerték eddigi semmittevésüket. Még pár hónap - pár közbe(n)szerzés - és felküzdjük magunkat a nullára. Buherafalván már ez is valami :(
A macskakő a hibás!
Az a szemét mindig kibillen, ha homokra, hézagosan, bitumen kiöntés nélkül rakják le, és 1 kb/kő -nél nagyobb terhelést kap.
Errol a keprol jut eszembe egy utszelesitesi modszer, amelyet a Jozsef Attila es a Dorottya sarkon allo hazon lattam, vagy 50 eve csinalhattak. A JozsefA meg a tomegkoz-re is szuk lett, nem fert el ket busz egymas mellett, ezert kiszedtek a haz foldszintjebol 4 metert, es ez a "tornac" lett a jarda, ahogy ma is van. Igy kaptak egy extra 3 meter szeles utat. Bevesszuk ezt a meregdraga, de nincs mas modszert a Bp-2100 tervbe. Itt is ez a modszer, amikor felujitasra kerul sor, betoljuk a jardat kb. 4 metert az epulet ala, es az ut szele pont a homlokzat, ahol legalabb egy percre meg lehet allni, szervizkocsiknak, kukasautonak, ha parkolni meg nem is lehet.