Egészségóvó automata

Címkék: egészség pénz automata

2009.01.02. 14:48

 BUÉK, kedves olvasók, remélem, senki nem esett áldozatul az ünnepek felfokozott hangulatának, és az államfő beszéde ellenére is optimistán tekint az idei évre. Lassan-lassan a kerületi lakók is kezdik felfedezni a blogot, néha érkezik egy-egy levél - erre csak biztatni tudok mindenkit! - egy ilyet következik most.

Szia!

Az év utolsó napjaiban döntöttem úgy, hogy a szemölcsömet kiszedetem, így nem esek ki a munkából sem, és mindenki jól jár. Az Auróra utcai rendelőbe mentem, ahol megállapították, nagyon szép nagyra növesztettem, és nem lehet csak úgy egyszerűen eltávolítani, előbb le kell fagyasztani, szóval minden nap menjek be, öt perc az egész, és majd január elején kiszedik a maradékot. Ez annyira nem jó, keresztülhúzta a számításaim, mégiscsak betegácsi lesz ebből, de hát az orvos a szakember, csak jobban tudja, mint én.

Járok is becsületesen minden nap a bőrgyógyászhoz, fagyasztgatnak - a mínusz 7-10 fok meg se kottyan már - amikor is egyik alkalommal rámjött a vizelhetnék. Bemegyek a mosdóba, és egy automata nézett rám, gondoltam, ide is felszereltek már óvszer vásárló lehetőséget, de kifele jobban szemügyre véve leesett az állam:

 

 

Tiszta kapcsolat, a 100%-osan fertőzésmentes toalett használatért - mondja a felirat, és száz forintért lehet egy csomagot vásárolni, amiben van:

  • antibakteriális törlőkendő

  • WC ülőke takarópapír

  • nedves toalettpapír

  • illatosított kéztörlő kendő

Vissza is léptem, hogy van-e wc papír, és persze nem volt. Kézmosásra, kéztörlésre sem adtak lehetőséget. Na, mondom, ez a tiszta kapcsolat inkább tiszta haszon valakinek, elő az aprót a zsebből, veszünk egy csomagot! Száz forint nem nagy összeg, meg aztán kiváncsi is lettem, mit kapok. Hát a jó büdös semmit, a készülék nem működött, a pénzem visszadobálta, akármit raktam belé.

Méghogy az egészségügy nem jó üzlet! Annak, aki nem látja benne a lehetőséget, itt pedig nem kis kreativitás látszik.

Kifele menet az jutott még eszembe, még jó, hogy a bőrgyógyászaton nem állítottak fel egy túrórudi automatát, oldalán a felirattal: PIROS PÖTTYÖS AZ IGAZI!

:)

Üdv: Tomix

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr24853249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerintem nagyon jó ötlet ez az automata!
Örülj, hogy visszaadta a pénzedet.
@Rajmond: olyan, mint a vizitdíj automata, valakinek biztos jó...
Ezzel az automatával egy gond van: hogy üres volt, és hiába dobtad be a 100-ast.
Szerintem is olcsóbb így, mint más által esetleg megferfertőzött WC papírról, vagy törölközőről elkapni valamit.
Szerintem nem lett volna vészes, ha működőképes lett volna...
Szerintem meg röhej, hogy Budapesten semelyik kórházban nincs wc-papír, szappan, és kéztörlő, és csoda, ha be lehet csukni a klotyóajtót és le lehet húzni a wc-t.

Vajon mivel fertőtlenítik a szikét meg a lepedőt? Mert szerintem lejárt szavatosságú orosz ipari lúggal, ami megmaradt kábé a csernobili raktárból!
Tipikus hazai rinya...minden legyen ingyér, mert neked jár, legyen ingyé orvos, vonat, oskola a népnek, sárgújon a búzamező, hánehogymá 100 forintot kelljen fizetned a tiszta és megbízható papirért, mikor lehet ingyé klozetpapír is, amit majd jól el is lehet lopni, hogy nekőjön venni a Teckóba akciósat :D Rinya, rinya és rinya, ebben exportképes a magyar!
joungen - tudod, betegbiztosítás, kötelező, fizeted, emlékszel? engem nemrég bevittek kórházba egy autóbaleset után megfigyelésre egy éjszakára: nem adtak evőeszközt, ha nem vittél, éhenhaltál, nem volt wcpapír, ha nem volt nálad otthonról... nem folytatom. A szobában lévő többi beteg jóindulatán múlt csak, hogy tudtam wc-re menni kulturáltan, és enni. Ja, nem rinyálok többet, igaz.
Én a minap fogorvoshoz mentem (SZTK) és sajnos hasfájósként hívott a természet; annyira nem szoktam kétségbe esni, minden van a táskámban, de egy percre azért elbizonytalanodtam:

A WC-ben tisztaság volt, de maga a mellékhelyiség porig volt rombolva. Egyik ajtón volt kilincs, zár/kulcs sehol, vakolat omlik, csempe hiányzik (alatta cső látszik) - oké, húzzuk be az ajtót, jó érzésű ember csak nem tépi fel: lehúzó csak madzag, ülőke leszakadva, wc papír? áh, dehogy.

Miért van az, hogy errefelé ami mozdítható és nem őrzi legalább három kigyúrtkopasz őrzőember, azt elkommunizálják a népek? :(((
Nem rossz ötlet ez... Csak amikor egy 5 éves gyerekkel rongyolsz a helyi rendelőintézet vécéjébe, akinek megy a hasa, úgy elkívánod a fenébe ezt az automatát, hogy hihetetlen.

Emeletenként egy vécé, tumultusz, és hosszú sor. Nem lehet odaférni az automatához, örülsz ha a vécébe bejutsz a gyerekkel mielőtt még... Még szerencse, hogy mindig van nálam nedves törlőkendő, és papírzsebkendő.
joungen, te agyatlan barom. Egy utolsó kocsmát is bezárat az antsz, a nincs renben a klotyó, erre a kórházakban csak jó esetben nem bugyog a szar a budiban.

Tudod az az igénytelenség, ami téged jellemez, az rettentő.
a túrótudis a szilveszteri kabaréban hangzott el...
Nem olyan rossz ötlet, csak nehogy szétbarmolják idejekorán a gépet.