Nyakunkon a választás, ilyenkor minden megoldódik nagyon hamar. Félelmetesen gyorsan. Szinte hihetetlen.

Ezért is gondoltam arra, hogy segítve a kerület vezetését, adjunk pár tippet, mit és hol kellene még jobbítani -  kevés pénzből hangulatjavító intézkedések, és a haza fényre derül, a szavazók pedig voksukat jó helyre teszik.

Kezdésnek itt egy csokor bizottságiirnoktól, most az Index videósai és a Járókelők.hu oldal üzemeltetője mutatja meg a Palotanegyed egyik forgalmas terének alattomos úthibáját:

 

Kedves Polgármester, drága Máté! Légyszilégyszi, tegyetek valamit ez ellen (is)!!!

Ti meg, kedves kerületi olvasók, segítsetek a problémák megtalálásában, hiszen a képviselők nem ismerik a területet, így nem is tudhatják, mit is kellene megoldani, kijavítani még. Dolgozzunk össze, és mindenkinek jobb lesz! 

Ámen! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr315822635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez pont a VII. kerület, nem a Palotanegyed.
Ha már tó, akkor a Tolnai L. utca/Déri Miksa sarkán levőt szüntethetnék meg..
Szia, tévedsz ez a Somogyi Béla utca eleje. A Corvin sarkától nézel az Europeum felé. Tényleg hatalmas tó szokott lenni. :)
@emlős: Bocs, tévedtem. Mindenesetre a fenti pocsilyát is kérném megszüntetni :)
Ugyanez a helyzet a Pollack Mihály tér Bródy Sándor utca sarkán esőben...
Az autósok is vezethetnének kíméletesebben.
@SarkozyA: Ti meg lophatnátok kevesebbet.
@08.szabogabor: Még a parlamenti választási kampányban írta az egyik hozzád hasonló szadeszes, "tolvaj libsi banda" :D Tehát ne a fideszre mutogass, rendezd inkább az szdsz milliárdos tartozását, vagy biztasd fodor gabikát hozzá.