Jázmin

Címkék: utca önkormányzat tábla

2013.05.06. 13:29

Itt a tavasz - bár az elmúlt hetekben egy kis nyár is beköszönt -, nyílnak a virágok. A jázmin majd csak bő egy hónap múlva, de addig is itt a róla elnevezett utca:

Olvasom ezt a sok demagóg kiírásod Facebookon, hogy mire mennyit költ az önkormányzat, és nem tudom nem megjegyezni a Jázmin - Szigony utcák találkozásánál látható táblákat. Talán azért van kettő, mert olyan rég hiányzik innen egy rendes, hogy az első házi készítésű is kikopott már.

Erre sincs pénz, úgy látszik. Sebaj, kreatív a magyar, megoldja!

Jázmin.jpg

És ha mindenkit a jobbító szándék vezetne, nem itt tartanánk.

Galagonya

A demagógot nem értem, a táblákat igen. :)

És a ti utcátokban mi a helyzet? 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr725284413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Jázmin utcáról egy videó (a sok közül):

www.youtube.com/watch?v=aHqYu4YiwXM

És egy utcával arrébb mi a helyzet? Konkrétan a Szigony utcában EZ volt a "helyzet" tegnap délután:

www.youtube.com/watch?v=RYQRgzWyP40

Azt még tudni kell, hogy a Szigony utcában 2010-ben volt csatornacsere, mely során kiépítették a csapadékvíz-elvezetést is. A felvétel tökéletesen mutatja azt, hogy milyen jól sikerült a csapadékvíz-elvezetése. De Kocsis körzetvezető (és kommunikációja) szerint a Szigony utcában és környékén semmi probléma nincs a közmű- és az úthálózattal (sem).
Egy hete állították forgalomba az új mercedes citaro buszokat, máris megrongálták őket a fiatalok, ami több száz ezer forintjába kerül az adófizetőknek. Eltörném a kezüket, amivel mások munkáját tönkre teszik. a felújított károly körút is hogy néz már ki??össze van ragaszgatva matricákkal, és össze van firkálva. egyáltalán érdemes a magyar embereknek bármit is megcsinálni vagy jobb esne a saját mocskotokban hajléktalanokkal együtt büdösödni????
@SarkozyA: Ugye, Ön gyűlöli a fiatalokat? Arra azért felhívom a figyelmét, mielőtt Drágajó Polgármesterúr megteszi, hogy az utolsó mondatban használt általánosításában a magyar embereket általában teccett lebüdösmocskosozni. Szép nyelv a magyar, bár nehéz is, kétségtelen.
@Frigyesmester:
Ezen a videón pontosan látszik mekkora szeméttelep jön létre rendszeresen a szelektív tárolók mellett. „A szelektív hulladékgyűjtő szigetek és közvetlen környezetének a tisztán tartása a Fővárosi Közterület-felügyelet hatáskörébe tartozik.” Ők tudnak erről? :)
@bibircsoka:

Először is: örülök, hogy ha megnézik a videóim - és annak is, ha észreveszik azokon a meglévő problémákat. Egyben vissza is kérdeznék: a Józsefvárosi Közterület-felügyelet vajon mennyire ellenőrzi azt, hogy a közterületeken lévő szelektív hulladékgyűjtő szigetekkel kapcsolatos kötelezettségeinek mennyire (nem) tesz eleget a Közterület-fenntartó? Vagy például csak a pénzbehajtás érdekében az autósok levadászására képesek és hajlandók? Egyszóval: jó észrevétel volt, ami további kérdéseket és felvetéseket szül. Vajon EZT hogyan kommunikálja majd Kocsis körzetvezető? Vajon hányszor ellenőrizte a Józsefvárosi Közterület-felügyelet a szelektív hulladékgyűjtő szigetek környezetét? Nos?
@Frigyesmester: Itt minden szó felesleges. Minden úgy jó, ahogy ők teszik. Egy másik blogon a közelmúltban már írtunk erről: eltűntek a szelektívek, azóta csak lerakják az utcán a palackokat, papírt, üvegeket a lakosok. A házak hulladékgyűjtői nem bírják el azt a túlterhelést, amik normál esetben a szelektívbe mentek. Az önkormányzat azóta sem intézkedett.
@prokontra:

"Itt minden szó felesleges": ez így nem igaz - mert a szó veszélyes fegyver... sokszor a regnáló hatalomra és rezsimre nézve (is).

"Az önkormányzat azóta sem intézkedett.": viszont kommunikál - de szerintem azt sem tud (normálisan) Kocsis körzetvezető... körzetvezetőként sem, és a Párt kommunikációs vezetőjeként sem.
@Frigyesmester:
Az önkormányzat(?) kirakott egy figyelmeztetést az ominózus szelektív tárolókhoz, hogy kamerával megfigyelt terület, szemét elhelyezése tilos.
Azóta valóban nincs akkora kupac.
A szigetekkel kapcsolatos kötelességekhez nem hiszem tartozik, hogy a lakosság által odahordott szeméthegyeket eltakarítsa, szerencsére mégis megteszik.
Csak végre valakit megbírságolnának már szemetelésért, lesz valaha ilyen? Pedig az is szabálysértés, nem kell hozzá autó. :)