Virágos

Címkék: virág cetli

2010.08.21. 09:58

 Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet - tartja a mondás. A gyakorlatban ez kicsit másként van, jól példázza ez a virágárus előtti cetli is.


Tény, hogy a közterületre kirakott virágokat, növényeket rendre megdézsmálják. A legdurvább ilyen sztorit tavaly halottam, amikor a CaPE szervezésében a környéken lakók ültettek virágokat a Lőrinc pap téren, majd pár nappal később gyökerestől együtt kezdtek eltünedezni. Térfigyelő kamerák kiszúrták, hogy egy Horánszky utcai hölgy szedte ki és vitte haza...Ami a közé, az az enyém (is) ?

Mostanában egyre több ilyen kis üzenettel találkozom. Fura kicsit, de olyan, mintha az emberek nem tudnának beszélgetni egymással, viszont mondanivalójuk meg lenne. 

Állítólag virágot lopni nem bűn...főleg, ha szerelmes az ember! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr532236677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.