Kukásautó

Címkék: forgalom kuka forgalomtechnika

2013.11.11. 14:39

Olyan nem nagyon van a világban, amikor egy-egy intézkedés mindenkinek - de tényleg, mindenkinek - megfelelne. Olyant meg nem láttam, amikor ilyenre törekedtek volna bárhol is. 
TéKá nem szeret hajnalban ébredni, a kukásautók később viszont dugót okoznak, feltartják a sok munkába igyekvőt, akik így később kezdik bányászni a GDP-t; és az ifjúságot nem is említve, akik később tanulják meg, hogy melyik rendszer a legtutibb.

lego-kukasauto.jpg

Tisztelt Illetékesek!


Nem tudom, hogy pontosan kihez kellene fordulnom, de szeretném kérni, hogy változtassanak azon a gyakorlaton, hogy hetente 2 alkalommal, hétfőn és csütörtökön hajnali 5 órakor jönnek a kukásautók Budapesten a 8. kerületi Kiss József utcába.
Általában mély álomból veri fel az embert az első autó, majd amikor végre elmegy, és próbálnánk visszaaludni, fél órával később jön egy következő.
A Kiss Józsefre néz az ablakunk, nem a legmodernebb nyílászáróval, de duplaüvegű, ráadásul füldugóval alszom, mégis a legtöbb esetben felébredek, annyira hangos a szemétszállítás folyamata.
Ez régebben nem jelentett problémát, mert később dolgoztak a kukásautók, most viszont hétről hétre álmatlan hajnalokat okoznak, és igen-igen bosszantó, amikor kialvatlanul érkezik munkába az ember.
Kérem, tegyenek valamit az ügyben.
Köszönettel, TéKá

ps: lehet, hogy nem is 2x hanem többször jönnek, talán más napokon