Kukásautó

Címkék: forgalom kuka forgalomtechnika

2013.11.11. 14:39

Olyan nem nagyon van a világban, amikor egy-egy intézkedés mindenkinek - de tényleg, mindenkinek - megfelelne. Olyant meg nem láttam, amikor ilyenre törekedtek volna bárhol is. 
TéKá nem szeret hajnalban ébredni, a kukásautók később viszont dugót okoznak, feltartják a sok munkába igyekvőt, akik így később kezdik bányászni a GDP-t; és az ifjúságot nem is említve, akik később tanulják meg, hogy melyik rendszer a legtutibb.

lego-kukasauto.jpg

Tisztelt Illetékesek!


Nem tudom, hogy pontosan kihez kellene fordulnom, de szeretném kérni, hogy változtassanak azon a gyakorlaton, hogy hetente 2 alkalommal, hétfőn és csütörtökön hajnali 5 órakor jönnek a kukásautók Budapesten a 8. kerületi Kiss József utcába.
Általában mély álomból veri fel az embert az első autó, majd amikor végre elmegy, és próbálnánk visszaaludni, fél órával később jön egy következő.
A Kiss Józsefre néz az ablakunk, nem a legmodernebb nyílászáróval, de duplaüvegű, ráadásul füldugóval alszom, mégis a legtöbb esetben felébredek, annyira hangos a szemétszállítás folyamata.
Ez régebben nem jelentett problémát, mert később dolgoztak a kukásautók, most viszont hétről hétre álmatlan hajnalokat okoznak, és igen-igen bosszantó, amikor kialvatlanul érkezik munkába az ember.
Kérem, tegyenek valamit az ügyben.
Köszönettel, TéKá

ps: lehet, hogy nem is 2x hanem többször jönnek, talán más napokon

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr875626769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én sem értem, miért nem lehet normálisan megoldani a szemétszállítást...az rendben, hogy éjszaka/hajnalban van a legkevesebb autómozgás, de a kukásautónak miért kell ilyen kibaszott hangosnak lennie? a melósok miért nem tudják halkan csinálni a dolguk? csapkodnak, dumálnak, röhögnek - pont leszarják, hogy a környék alszik...
Ha később jönnek, és nem hajnalban akkor meg az lesz a baj, hogy az autósokat feltartja a kukás autó. Akkor az lenne a gond. Úgy,hogy aludjon mélyebben vagy költözzön tanyára.
Igyon egy páleszt lefekvés előtt vagy költözzön vidékre. Ez tényleg tipikus 1st. world problem.
Arról már nem is beszélve hogy a Kisfuvaros utcát rendszeresen végig tolatják, múltkor az egész utcát tolattattak vissza velem, nem voltam boldog és nem azért mert nem vagyok rá képes vagy nehéz lenne, hanem mert haladtam volna dolgozni.
Lezli, nem csináltatok valami videóvágást a közmeghallgatásról?
csinálnak ők, remélem - a közvetítés is elég jó volt
@Lesley: Kötve hiszem, hogy abban benne lesz az Éva a Guszti meg a Bódis. Márha az Ők az a Kocsis Klánt jelenti.
@08.szabogabor: ne magadból indulj ki, cicafiú, ott van, visszanézhető
Tudod mi a videóvágás? Nem kétóra egybe, hanem a lényeg...
@...0 .. 0...: Most aztán már van szelektiv szállitás csutortokon is.Vagyis nálunk heti háromszor plusz csutortokon viszik a két szines kukát. Hát nemtudom ez mennyire kifizeto mert három auto viszi-benzinbe elég sok lesz.Más: még a rendes kukába is bele raktak mindent most hogy kulon kell választani ez még nagyon sok évbe kerul ez nálunk.