Kesztyűgyár

Címkék: vélemény web ház közösségi

2011.03.30. 10:50

 Végre sikerült egy honlapot összehozni a három éve lefoglalt domain néven, a www.kesztyugyar.hu-n. Eddig a közösségi ház az általam létrehozott blogon osztotta meg az információkat, és a bloghoz létrehozott emilcímen fogadta a megkereséseket.

Ennek vége. Időt és pénzt nem spórolva megszületett a saját honlap. Igaz, még nagyon üres, és nem lehet a programokat sem olvasni, de nem is ez a lényeg, sőt! Megszületett, a miénk, a mi pénzünkből üzemeltetik - az, hogy nem használható, kit érdekel?!

Jellemző az is, hogy a partnerek felsorolásában sem tudtak mást kitenni, mint a fenntartó önkormányzatot. De nem is kell más, hiszen minden innen jön: pénz, paripa, ötlet, utasítás. Segget nyalni is ide kell.

Közben a helyet is átalakították kicsit, nincs már a megszokott portás beengedés: este hat után az épület belsejében van csak felügyelő személyzet, egy olyan helyen, aminek nincs kilátása az utcafrontra. Gond egy szál se, majd vesznek kamerá(ka)t és azzal figyelik. Remek ötlet, nincs is jobb helye a pénznek, nem?

Kicsit olyan, mintha egyre inkább a józan ész ellen dolgoznának. Köszönő viszonyban sincsenek az ilyen rendelkezések a kerület pénzügyeivel - mi az a 6-7 milliárd hiány?

Értünk teszik ezeket, persze.

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr932784490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@városjáró: kicsit, ja. Bár azért örülök, hogy sikerült végre tartalmat tenni a domainre - viszont ezt elég régóta mondogatjuk. A másik része meg egész egyszerűen fasság, de nagyon. vajon ott is 3 év múlva jönnek rá..?
én 6 éve a studio metropolitana vezetőjével voltam ugyanígy. a budapest.hu fórumában
(www.budapest.hu/engine.aspx?page=forum&forum-public-state=forum-message-list&forum-page-number=6) csináltattak maguknak egy topikot a podmaniczky programról (tudni kell ugyanis, hogy ott földi halandó máig nem nyithat témát, csak ha külön megszánja őt a kezelő). szóval nyittattak maguknak egy topikot, de a felvetett javaslatokra, kérdésekre nem reagált senki. én ezt megelégelve regisztráltam egy nicket Ongjerth Richárdnak, hogy be tudjon végre lépni ő is, ha már egyszer létrehozták a lehetőséget. eleinte hozzá-hozzászólt az általam regelt nicken a témához, aztán nagyon hamar elkopott a fórumról, mintha soha nem is járt volna ott. pedig O.R. annak a studio meropolitana-nak volt akoriban a vezetője, ami elvileg a lokális kommunikációért, népvéleménykutatásért, civil egyeztetésekért lett volna felelős. na ennyire vette magát komolyan már akkoriban is a "civil hivatal". nincs tehát új a nap alatt. legfeljebb új megtapasztalók :(