Nyitott Udvar

Címkék: ajánló

2009.07.24. 09:55

Úgy tűnik, a palotanegyediek elirigyelték a Magdolnanegyedben fél éve működő csere-bere piacot, és ott is elindul valami. Gyertek el, jó lesz!

Nyitott Udvar - közösségi bolhapiac a Palotanegyedért!

Július 25-én 10.00 - 14.00 óra között, a VIII. kerületi Mikszáth téren kerül megrendezésre a következő közösségi bolhapiac.

A Palotanegyed lakói a maguk által készített-összegyűjtött tárgyaikat teszik ki portékának. Az idelátogató érdeklődőket, vásárlás közben a negyedben élő zenészek szórakoztatják.
A piacon befolyt összegből a lakók a Palotanegyed körzeti megbízott irodáját teszik rendbe.

Információ: Miklusicsák Aliz 0670/4286403

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr571256029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009. április 25-én 10.00 - 14.00 között a Medence csoport, a Krétakör és a Gang csapat IX. kerület, Pipa utca 4. szám alatt szervezett először Nyitott Udvar programot (medencecsoport.hu/nyitott-udvar-kozossegi-bolhapiac.html). A rendezvényre a Palotanegyed területén működő Új irány csoport egyik alapítója, Tihanyi Dominika hívta fel a figyelmét az egyesületnek és közreműködésével létrejött az együttműködés és megvalósult a mai program. Hagyományteremtő elképzelés, 2 hetente változó tematikával, amely illeszkedik az Európa Belvárosa programban rögzített célokhoz is.
Az egyesület igyekszik figyelemmel kisérni a budapesti közösségi élet történéseit és igyekszik a jó példákat, ötleteket, az ötletgazdákkal együttműködve, felhasználni a Palotanegyediek közösségi tereinek kihasználásában. Ebben a formában valóban beszélhetünk az "elirigyléstől" és köszönet a Medence csoportnak, az Új Iránynak, a Rév8-nak hogy hagyta, sőt segítette.