A Szabó Ervin tér burkolata évek óta borzolja a kedélyeket, a silány minőségű térkő silány munkával lerakva - jó sok pénzért, persze - majd átadva a kerületnek; tudniillik a főváros csinálta meg, és adta át a kerületnek.

A járda sok helyen széttört - és csak részben magyarázat az autók ráparkolása, hiszen az Ötpacsirta utcában nem férnek oda a járdára, mégis veszélyes arra sétálni, főleg magassarkúban.

Amit azért szeretnek a nők, és mi, férfiak is! :) No, nem hordani, hanem elnézni az izmok átcsoportosulását, a szép harisnya mintázatát, a domborodó idomokat...de ha csak tipegni lehet egy-egy helyen, neadj'isten komoly veszélyt is jelent az átkelés, az nem annyira jó. Senkinek.

Megértem én, hogy nincs rá pénz, az egészet fel kellene szedni és újrarakni - de legalább figyelmeztetést lehetne kirakni, körbekeríteni a veszélyes helyeket. Ez nem kerül sokba!

Szorgos kezek most tele is rakták a környéket, saroktörés veszélyre figyelmeztető matricák kerültek a Szabó Ervin tér oszlapaira, kukáira; de az Ötpacsirta utca gázos részére is jutott. Ott jártamkor mindezek ellenére láttam sarok beszorulást a kövek közé a  téren - lehet, sárga figyelmeztető csíkokat kellene felfesteni a veszélyes helyek köré....

 Flash elmúltával már csak linket tudok berakni a képekhez :( 

Helyreállítás? Álmodni sem merjük már, de talán a Baross utca elejének sétálóra való  alakításánál...

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr621903677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a középső cipős rész nagyon szép eszmefuttatás :)

amúgy meg természetesen egyetértek
Kedves Lesley!

Akkor egy videó is a témáról :-)

www.youtube.com/watch?v=JuBqhXz9VXE