Van valami különös bája annak, ahogy hülyének nézik a kerékpárosokat a városban - pedig már a Critical Mass is abbahagyta, hiszen annyian bringázunk már, hogy nem kell külön figyelemfelkeltő vonulás. 

A Rákóczi téri csarnok oldalába új táblák kerültek. Kerékpártároló, hazudják.

CsarnokCangaTároló2.jpg

Az ember persze megörül ennek, mégiscsak 2013 van, nem kell keresgetni eztán, hogy hol, melyik oszlophoz kösse ki a drótszamarat, hiszen megvan a kulturált helye, esetleg fedett is - aztán továbbmenve ez a kép fogad:

CsarnokCangaTároló1.jpg

Az ember elsőre meglepődik, majd dühös lesz, végül megkeresi a megszokott korlátját/oszlopát és odalakatol. Közben konstatálja, hogy ismét jól járt valaki; de nem a bringások! 

Meg lehet nézni, sosincs benne semmi.

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr845383140

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kerékpár tároló?! 2013.07.01. 14:58:30

Van valami különös bája annak, ahogy hülyének nézik a kerékpárosokat a városban.

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.07.01. 08:58:29

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azt hittem, mostanra azért már eljutottunk odáig, hogy legalább a kerékpáros klub oldalára felmennek, vagy megkeresik tanácsért - ez miért nem kötelező? és ha ezt így az MK hagyja szó nélkül, akkor minek is vannak?
bár tényleg elég fasza az ajánlójuk: kerekparosklub.hu/sites/default/files/kerekpartarolok_ajanlas.pdf