Teleki Pál újabb videója, lassan minden napra jut valami, amit számon kér párttársain, a kerület vezetésén, képviselőin. Kívánjunk neki sok erőt és kitartást e munkájához! :)

Mottójául Balogh miniszter szavait választotta: "Nem elég csupán létrehozni egy értéket, fenn is kell tartani azt, vigyázni kell rá."

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr365382525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lesley, nácikkal ne barátkozz! náciknak ne adj felületet! ha csak nem vagy velük egy platformon. bár végül is az is egy választás....
@városjáró: én mindenkit egyformán utálok, sz'al ne ugass bele, yó!?
akko' minek adsz teret ennek a nácigeci telekinek?
Fontos témákra és tényszerűen hívja fel a figyelmet. Szerintem az jó szokás, hogy nem minősítgetjük egymást, a tárgyra figyelünk, és azt tárgyszerűen megbeszéljük.

(Nem az alapján tesszük be egymást polcokra, hogy máshol mit mondott. Ezek a tárgy szempontjából a legtöbbször lényegtelenek, és főleg nem helyettesíthetik a felvetődő konkrét témák megbeszélését.)
@városjáró: Jól beszélsz, városjáró! Érdemes visszaolvasni az érintett 2-3 évvel ezelőtti fidesznyik-náci megnyilvánulásait a józsefváros fb-oldalán. Nem aratott osztatlan sikert vele. Most a "kibeszélek a pártomból" stratégia van érvényben. Lehet kajálni.