Visszaélt polgármesterünk a választók bizalmával. 

 Itt a hír, miszerint "A Képviselő-testület december 6-ai ülésén választotta dr. Sára Botondot főállású alpolgármesterré. Feladatköre szerint általános jelleggel helyettesíti a polgármestert annak távolléte esetén, valamint segíti munkáját a polgármester közvetlen felügyelete alatt álló területek esetében."

 Miért is van erre szükség? Hát azért, mert a józsefvárosi polgárok akaratából kerületi vezetővé vált Kocsis Máté, dr. nem ér rá a feladatát ellátni. Nem ér rá, mert pártjának kommunikációs igazgatója lett. A polgármesteri teendői helyett a párt szekerét tolja, feladatait lepasszolja egy pótmáténak. 

 Visszaélt a választók bizalmával, bizony becsapta a józsefvárosi embereket.

 Pár nap múlva közmeghallgatás. Mindenki felteheti kérdéseit - van, aki előre, írásban benyújtotta azt:

holvanMáté.jpg

Mikor kapjuk vissza?! Ha ez a hozzáállása a kerülethez, akkor inkább az a kérdés, mikor mond le végleg!

Gyertek el, kérdezzük meg minél többen tőle!

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr334966706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megyünk hát. Hányan menjünk?;)
Szerintetek egyáltalán ott lesz a közmeghallgatáson? Ki mer állni még a lakosság elé? Nem hiszem. Ezt a Botond gyereket nem véletlen tolták előre. Fog még izzadni Kocsis helyett és miatt.
@prokontraa: Épp az utolsó megmaradt barátját áldozza be. Burait a Horoscoop sztoriba küldte be maga helyett, Egri láthatóan már kegyvesztett, Rimánkát viszi majd magával, Botondnak meg innentől lesz annyi.

Nagy a valószínűsége, hogy már a kömeghallgatáson sem mer ott lenni a Hátsóajtós Kisvitéz.
Ahogy Kocsis körzetvezetőről, ugyanúgy a közmeghallgatásokról is megvan a véleményem - meg azokról a vakításokról és vetítésekről, amit a kérdéseimre kapok válaszként immár két évtizede. Kérdés, hogy elmegyek-e - pláne az után, hogy "értésemre lett adva", hogy a saját érdekemben jobb, ha távol maradok a közmeghallgatástól. Nem szokásom megijedni, de az "értésemre adás" olyan volt, amit ajánlott komolyan vennem.

Kicsit leragadva a Fáraó Ácsánál, és folytatva a 8ker.blog.hu/2012/11/28/polihisztor/fullcommentlist/1#c18450747 kommentem: a büntetőeljárás, amiről beszéltem, annak során a terheltet személyes adattal való visszaéléssel gyanúsította az Ács vezette egység. Ács szerint a terhelt azzal követte el a személyes adattal való visszaélést, hogy a terhelt egy korábbi, a sértett ellen tett feljelentésében a hatósággal közölte a sértett személyes adatait (amit feljelentéskor kötelező megadni, ha a feljelentő tudomással bír róluk). Ez a történet túl szövevényes és sokrétű, hogy így, kommentben értekezzek róla. Banálisnak tűnik, de sokkal vadabb dolgok vannak mögötte, mint bárki gondolná. De a Fáraó Ácsa bizonyos érdekek kiszolgálása érdekében a terhelt nyakába akasztott egy fél éves (!) büntetőeljárást, rabosítattatással, és egyéb hivatali (az általa vezetett rendvédelmi szerv által produkált) mocsokságokkal.

ForgÁcs másik unortodox jogértelmezése még érdekesebb - ez egy másik ügy volt. társasházi közgyűlésen az egyik tulajdonostárs firtatta a másik közös költség tartozását, mire az adós tulajdonostárs ügyvédje mindenki előtt megfenyegette, és majdnem megütötte a tartozást szóvá tevő tulajdonostársat. A fenyegetés arra vonatkozott, hogy a tulajdonostárs ne merje firtatni, és a közös képviselőtől követelni a tartozás behajtását, mert "ráfizet". A fenyegetés ráadásul a közgyűlés jegyzőkönyvébe is bekerült. A majdnem megütött tulajdonostárs feljelentést tett a fenyegetőző ügyvéd ellen. Az Ács által aláírt, nyomozást megtagadó határozat szerint azért nem történt bűncselekmény, mert a megfenyegetett nem ijedt meg a fenyegetéstől - ergo: a sértett magatartására hivatkozva minősítette törvényesnek, és nem bűncselekmények az elkövető magatartását. Most ne mélyedjünk abba a részletbe, hogy ez az ügyvéd többek között bizony igencsak szorosak kötődik a jelenlegi kormányzati elithez (is).

Amúgy előfordulhat, hogy előkerül egy harmadik történet is - amolyan forgácsként. Úgy vélem, ideje lenne digitalizélni és sokszorosítani a "Szigorúan Piszkos Archívum" iratanyagát...