Megszületett a népakarat: a választásra jogosultak  15,25 százaléka ment el szavazni. Ez nem olyan sok, a mintegy 58 000 szavazásra jogosult közül kábé 9 000 ember.

A feldolgozás nem tart így sokáig, szerintem tíz órára már meg is lesz az eredmény. Jelenleg 10% a feldolgozottság, és nagy arányban vannak az igenek.

Gyorsul a feldolgozás, már 30%:

Belehúztak az összesítésbe, ha így folytatják, egy óra múlva megvan a végeredmény. 50%:

És itt az újabb részeredmény, 80%:

Nemsoká végéhez érnek, 90%:

Itt a vége, fuss el véle! 100%:

 

 Meg kell hagyni, óriási a győzelem, ez aztán feljogosítja őket bármire. Az igenek "győzelme" alapján biztosan megalkotják a külön kerületi rendeletet a hajléktalanok közterületről való kipaterolásáról, amit a kukázással tetézve iszonyatos bírságokat fog jelenteni. Na ja, vissza kell szedni ezt a 30 milliót, amit eltapsoltak népszavazósdira...

A polgármester reggel tájékoztatja a sajtót, aztán felszólal a Parlamentben is - úgy tűnik, tényleg mindenhez ért ez a fiatalember, hiszen a hajléktalanság felszámolása, új törvény megalkotása a kitűzött cél.

A poszt folyamatosan frissül, nézz vissza időnként!

 Ezen a szép vasárnapi napon az emberek jobb elfoglaltságot találnak, mint a hüje népszavazás - úgy tűnik. Az már most látszik, hogy nem éri el az érvényességi küszöböt, a résztvevők száma három órakor kicsivel több, mint tíz százalék.

Kicsi a valószínűsége, hogy a következő pár órában tömegesen mennek szavazni - akkor se, ha szabógábor ilyet vizionált.

Mindegy is, nemsokára kiderül. Az is, hogy akik elmentek, hogyan voksoltak.

Az lenne a jó, ha részletes adatok lennének láthatóak, hogy a kerület melyik részéről milyen arányban mentek el és hogyan szavaztak.

  FRISS

Nem nagyon érdekli az embereket a polgármester és csapata agymenése, úgy tűnik, még az előző törvény szerint - 25% részvétele az érvényességhez - sem jön össze. Nagyon nem. Biztos a maszop kampánya miatt nem mennek el. :)

 Van az úgy, hogy egy intézkedés, vagy a terve nem nyeri el az emberek tetszését, és erre valahogy reagálnak. Van, aki komoly elemzést készít, mások vicces képek formájába öntve fejezik ki véleményüket.

Utóbbiból kaptam még párat, fogyasszátok vidáman!

 

 

 


Csakis a Köztársaság törlésével kialakult szakrális tér erővonalai lehettek képesek megfordítani a nyilakat, és a sarokházat a másik sarokra áthelyezni. Az ezirányú szokatlanul haladó jellegű magyar lépésekkel várhatóan hamarosan bebizonyíthatjuk a világnak, hogy a föld mégis lapos, és a nap forog körülötte.

 

via Facebook

Kerületi börtön 2013

Címkék: kampány vicc hajléktalan mkkp

2011.09.19. 22:22

 Az a jó a kampányban, hogy mindenki kirakja az elképzeléseit. Így tett az MKKP is, börtönné változtatva egy évek óta elhagyott újságosbódét.

Szemtanúk látni véltek 1/3/7 embert, amint lemosták az üveget, majd kiragasztották a fotókat - aztán le is festették feketére a keretet is, sötét jövőt jósolva a hajléktalanoknak. Na nem mintha amúgy túl világos lenne a kilátásuk...

Nos, a lényeg lent van, de fotógép hiányában csak ilyet képet tudok mutatni - felajánlásokat a kiadóba, köszi - viszont itt a szöveg:

 

Egy hajléktalan ember elhelyezésének egy havi költsége:
Börtönben                       240 000 Ft
Hajléktalanszállón             40 000 - 100 000 Ft
Lakástámogatással            25 000 Ft
Melyik éri meg nekünk, állampolgároknak jobban?
 
 
Ez az oldala a hét végén zajló népszavazáshoz kötődik, ugyanakkor a körút felőli része a bódénak a jövőbe repít, ahol már nincsenek ilyen gondok, hiszen rend, tisztaság, egyéni higiénia jellemzi az ország minden egyes lakóját. Persze, ehhez kellett egy-két drasztikus törvény, de minden rendben van...
 
 
És hogy mi van az újságokba'? A részletek!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Csak aztán nehogy tippeket adjon a kormánynak...

 

 Többször Egyre gyakrabban kapok emilt, amelyben a fenti kérdés szerepel. Eddig csak azt tudtam válaszolni, hogy a polgármester tanácsadója, volt szadeszes képviselő. 

Hogy milyen egy tanácsadó? Íme, egy kis fabula:

Egy idős juhász a réten legelteti a nyáját, amikor a közeli országúton egy vadonatúj BMW tűnik elő a porfelhőből. Az autó hirtelen megáll a juhász mellett, a lehúzott ablakon kiszól egy Armani öltönyt és Ray Ben napszemüveget viselő fiatalember:
- Uram! Ha megmondom, pontosan hány birkája van, nekem ad közülük egyet?
A juhász végigméri a fickót, és rábólint:
- Nem bánom.
A fiatalember kiszáll az autóból, előveszi a laptopját, az Interneten felcsatlakozik egy GPS műholdas navigációs rendszerre, beszkenneli a területet, megnyit egy táblázatot, elküld egy e-mailt, hamarosan választ kap, majd kinyomtat egy 50 oldalas listát a mini printerén. Ezek után odafordul az öreghez:
- Pontosan 1586 birkája van.
- Valóban, - feleli a juhász - válasszon egyet a nyájból.
Az idegen kiválaszt egy állatot, és beteszi az autóba.
A juhász utánaszól:
- Ha megmondom, mi a foglalkozása, visszaadja a juhomat?
- Persze! Miért ne?
- Maga tanácsadó.
- Tényleg az vagyok. Hogy találta ki?
- Nem volt nehéz. Maga egyszerűen csak megjelent itt, holott senki nem hívta. Jutalmat akart egy olyan válaszért, amit már eleve tudtam, egy olyan kérdésre, amit senki nem kérdezett. Ráadásul semmit sem tud a munkámról.
Na, akkor visszaadja a kutyámat?

De mindenekelőtt ő Kocsis Máté webes hangja. Ezt testületi ülés jegyzőkönyve (29. oldal) is megerősíti, kétséget nem hagyva. Amit ő mond ír, azt a polgi pontosan úgy gondolja.

És mellé:micsoda csapat

Frissítés

 

Új funkciója és újabb bevétele van emberünknek:

Képesítés

 

Sokan kértek képet is - nekem nincs, de a szócső úr volt olyan kedves, és belinkelt magáról egy képet. Íme ő, amint egy karddal szabdal tortát igazi lovag módra!