Mentés

Címkék: civil köztér 4!k

2011.05.01. 22:03

 Mivel átnevezték a Köztársaság teret a könnyen kimondható és megjegyezhető második János Pál pápa térre - kíváncsi vagyok, hogyan fogja a pesti szleng rövidíteni - a 4!K leszerelte a mostani táblák egy részét, elmentve arra az időre, amikor nem ciki a köztársaság.

Idei évre a polgármester a közrend és közbiztonság erősítését tűzte ki célul. Hááát, van is mit javítani rajta, ha teleragaszthatják a kerület majd' összes kukáját, vagy fényes nappal leszerelhetnek utcanévtáblákat...Mire való a kamerarendszer, minek akkor a sok közterület-felügyelő?

Annak ellenére, hogy mindkét dolog céljával egyetértek.

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr632870383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valahogy nem érzem egyik tevékenység társadalomra veszélyes voltát.

Vadplakátolt egyet az anarchoszindikalista közösség, a lehetséges maximumra növelve a polgármester ismertségét. Gondolom, mivel szemetelni nem akarnak, ezért majd szépen le is veszik a plakátjaikat, ha majd megvolt a beteljesülés. Ha nem, akkor majd az eső lemossa.

Mivel megváltozott a tér neve, ezért aztán éppenséggel felőlem azt csinálnak azzal a néhány leszerelt táblával amit jólesik.

A kameráknak, meg a közrendvédelelmnek van ennél fontosabb feladata is.
@08.szabogabor: mindezért te felelsz? és rögtön döntesz, hogy mivel foglalkozzon a kamerás és közteres?
Ez Neked hogy jött ki? Elmondtam a személyes véleményemet.
@08.szabogabor: úgy előadva, mintha mindezért te, mint Fő-Fő-Fő-Tanácsos lennél felelős.
Ez a szabogabor valami narancsszüretelő egyén? vagy maga a nyikhaj pógármester? mert ettől az alaktól még értelmes hozzászólást nem olvastam még,csak fröcsögni tud,mint a fideszesek .B*zd meg szedd már össze magadat.
mint abszolult Fidesz ellenes (tényleg), a szabogabor nem mondott ám hülyeséget egyik szavával sem. És hátna-bal szemeben nem is fröcsögött...
Furcsa, hogy most a "másik oldal" az értelmesebb...
Le a bolsevik horn-kormánnyal!
én azért megtettem a feljelentést a képekkel együtt, szerelgessék a szájbabaszkodott kurvaannyukat lefele, ne az utcanévtáblákat itt-ott
: Büszke lehetsz magadra. Ennek örömére rendezz egy nagy bulit, hívd meg az összes barátodat, és meséld el nekik a hőstettedet. Biztosan ők is nagyon örülni fognak, hogy ilyen tökös, belevaló barátjuk van.