Elvis

Címkék: szavazás tér főváros

2011.03.03. 11:39

 Elvisről neveznének el egy nevenincs teret a fővárosban - adta hírül az összes létező média pár napja. Újabb gumicsont Szeretett Fővárosunk Vezérétől, ezen aztán lehet rágódni pro és kontra, meg is teszik rendesen.

Hogy érdekesebb legyen, be is vonják a Zembereket: szavazni is lehet arról, melyik közterület viselhesse ezt a nevet. 

Nahát, nézd már, a kerület is szerepel egy helyszínnel! De tényleg nincs ennek neve? Nincs ötlet sem rá? Mintha lett volna errefelé valami csetepaté úgy 55 éve...

A résztvevők nevére mind-mind emlékszünk, a környék utcái, terei őrzik azt. Szó volt arról , hogy a megállókat is átnevezik, a BKV magyarázatot is adott rá.

De igaziból az lenne a jó, ha Elvis itt (is) élne tovább. Megérdemeljük, ha a mást nem lelünk. Szerezzünk örömöt Tarlósnak.

 Szavazzatok!

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr392706756

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Radics tér, Bencsik utca 2011.03.03. 12:48:39

Vannak, akik el se tudják képzelni, hogy egy közterületet ne politikusról nevezzenek el. Tarlós ötletére rögtön lecsapott két párt is, hogy a maga jelöltjét tolja reflektorfénybe. Az ezek szerint még mindig létező SZDSZ szellemi elődjét, Jászi Oszkárt,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem tudom, hogy ez, vagy a Chuck Norris-híd-e a gázabb.
Azt írja Kovácsy Tibor, hogy az Üllői és a Ferenc körú sarkán lévő terecskét 1996-ban már elnevezték "Angyal István parknak". A ferencvárosi önkormányzatnál nem tudnak róla, a Wikipédián igen, vajon valaki tud további forrást? Az irányítószám-kereső szerint pedig az Üllői úton, a Delej és a Rezső utca között van ez a park, ahol szerintem semmi nincs, talán templomkert.