Corvin tér

Címkék: művészet panoráma jelen

2010.08.24. 15:33

 Ahogy még sosem láttad, fentről:

 

   Panorama of corvin mozi, Budapest on CleVR.com

Lentről:

        Panorama of Corvin mozi, Budapest on CleVR.com

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr212244041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezzel a térrel egyébként történik valami? Dolgoznak rajta? Ritkán járok arra de úgy tűnik, hogy most már jó ideje ilyen ratyi.
Jézus! Mi nőtt a Corvin mozi mögé!!!!?
Naponta járok mostanában arra, és alig lézengenek ott a melósok. ÉS ha ott vannak is, annyi szakértelmet látni a tevékenységükben mint egy reumás csigáéban... A tacepaók szerint július 31 volt a határidejük. ehhez képest áll a meló a háromnegyedénél leállt a meló. Semmi tábla a gyalogoknak, hogy merre kerüljék ki a sittes murvás sóderes ótvar munkaterületet. Ami köveket tegnap leraktak, mára újra fel vannak szedve... A villmaoshoz vezető járdasüllyesztés egynapos melójával is hétfő óta maszatolnak (persze nem összedolgozva a Corvinosokkal). A fedlaposok is basznak megcsinálni a részmunkáikat, ezért a fedlapok hiányoznak, ferdék, nincsenek körberakva kőlapokkal. A körút felöli kandelábereket még ki se szedték (egy kivételével, ami kidőlve fekszik kereszteb... Pedig a kiállások megvannak hozzájuk. Az Üllői felé vezető árkád gusztustalan romterülert. Pedig már hetekkel ezelőtt kész lettek a föld alatti kábelezéseklkel (vagy nem, de akkor meg az a tűrhetetlen). Eközben boldog-boldogtalan ott parkolgat a kijáróban.

100 szónak is az a vége, hogy itt hetekre széthúzott intézményesített gányolás zajlik. Eu-támogatás ide, Corvin Projket oda. Szánalmas.