Séta

Címkék: ajánló séta felújítás

2010.06.09. 15:44

 A Magdolna fesztiválon egy rendhagyó sétára hívják az érdeklődőket: a 2005-2010 között lezajlott szociális városrehabilitációt mutatják be és mesélik el. Kis térképet is adnak hozzá, amin jól látszik, hol költötték és költik el folyamatosan 2010. év végéig  azt a majd' 3 milliárdot, amit erre a területre szántak az eddigiekben pályázaton elnyertek.

Kattintásra megnő!

Érdemes elmenni, hiszen ilyen típusú felújítás nem zajlott még sehol - éppen ezért van benne bőven jó és rossz tapasztalat, öröm és bánat... megéri végigmenni, hiszen mindent megmutatnak. 

A vezetett séta 2010. június 12-én, szombaton 11.30-kor indul a Mátyás tér 15. sz. alatti Kesztyűgyár Közösségi Házból.

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr222069136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hüpsz, az tényleg kimaradt - hiába, nagyon meleg volt ma, nem fog a zember agya rendesen - de már pótoltam!
Már elénzés kérek, de milyen eredmények ezek? Ennek a fele sem igaz...
@városjáró: gyere el, és vonjad kérdőre, ha szerinted hazudnak
most hüjéskecc vazeg? hát nézzél már körül ott könyörgöm! mit irogatnak a teleki térről? vagy a tavaszmezőről? célegyenesben van tán a két projekt? szerintem még a korrekt egyztetésen sincsnek túl... vagy mit tudsz a mátyás tér 4 felújításáról például? ott maximum a kéményfelújításba szálltak be. vagy mi ez a hadova a dankó 18-as szabadidőudvarról? ne szórakoztassanak már! vagy majd fél év alatt hozzák be az 5 éves lemaradást?
Legalább a nyilvános WC kártyát most nem húzták elő. De az egész annyira szánalmas, hogy kár beléjük. A szabadidőudvar kártya pedig a mese habbal, folyton meglengetik aztán pont leszarják. A Magdolna Napok meg arra jó, hogy rezonáljon az ablakunk és visszhangozzon a zene az udvarunkon. Köszönjük :)