Fűszerkert

Címkék: videó enni kert növény

2010.06.08. 13:07

 Az árvíz miatt egyre kevesebb termény lesz idén - azzal riogatnak, hogy a paradicsom kilója ezer forint környékén lesz, tartósan. A többi zöldség és gyümölcs is borsos áron kapható, ha hinni lehet a médiának, már most 15%-al magasabb áron talál gazdára.

Márpedig enni kell! Sok növény elvan jól az ablakban, teraszon, kis cserépben. Nekem jelenleg citromfű, fodormenta és ruccola terem az ablakban, de láttam több ismerősömnél hasonló kis fűszerkertet. Akinek van nagyobb helye, annak a koktélparadicsom, de akár a bab, borsó is felfuttatható. Ad absurdum, kukoricát is láttam ablakban...

Van, aki ezeknél is nagyobb napos területtel rendelkezik, és egész nagy kertet tart fent. Igen, a tetőn - és ezt meg lehetne oldani sok lapostetőn, kis akarattal saját termésünkből ízesíthetjük ételeinket.

 

És te hol termeszted az ebédbevalót?
 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr292056653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.