Mária

Címkék: fotó utca felújítás átépítés díszburkolat

2010.06.02. 19:41

 Mária a Mária utcából - és még sok lakótársa - hónapok óta élvezi az utca felújítását. Előbb a Vízművek borzolta össze a terveket, majd változatlanul a víz - ez már az égi - hátráltatja a munkát. 

Friss információim szerint még 5-6 hét kell a teljes befejezésig, átadásig. Hogy tényleg haladnak, arról Mária képei alapján győződhetünk meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr392051657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egyre szebb az utca, csak a fák helyét nem látom, mindent kiköveznek....A lakossági megbeszélésen az volt a döntés, hogy ahol csak lehet ültetett fák lesznek, mert a dézsásak nem igazán jók (lásd Krúdy) vagy ezek szerint sehol nincs lehetőség fa ültetésre? Mindenhol vezetékek vannak?
feltűnt azis, hogy a Mária u.1. (a sarok épület) mellett már megint tele van galambszarral. Még kész sincs az utca. Biztos emlékeznek az arra járók, hogy ott borzalmas volt mindig. Nem lehetne valamit csinálni a galambokkal, valószinüleg a ház padlásán laknak, a lakókat nem zavarja vajon?