Kommandó ismét

Címkék: civil szemét tisztaság

2010.05.28. 11:14

A tavaly tavasszal elindított felnőtt-nevelő program idén is folytatódik: lelkes önkéntes gyerekek figyelik a szemetelő felnőtteket árgus szemmel. Persze, még mindig csak a Palotanegyedben - ám ha minden igaz, talán ősztől már több általános iskola is bekapcsolódik a programba.

A két körút közötti részen viszont a már-már megszokott módon zajlik a program: három gyerek láthatósági mellényben rászól a szemetet nem a megfelelő módon kezelő emberekre. Hogy hatásos legyen és biztonságos, ismét rendőr, közterület-felügyelő és kerületőr vigyázza őket - természetesen egy pedagógus kíséretében.

 Figyelünk

Nevelni kell a társadalmat, nem csak a gyerekeket. Az biztos, hogy ebben a programban résztvevő kölkök kevésbé fognak szemetelni, a megszólt felnőtt pedig talán észbekap - és így tisztábbak lesznek utcáink, tereink. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr782035688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.