Megszámoltak

Címkék: bringa

2010.05.25. 17:03

- Na, a hülye biciklisek megint elfoglalják az utat, nem lehet elférni a járdán, pedig ott van nekik a bicikliút! - zsörtölődött egy középkorú pár férfitagja a Múzeum körúton. Igaza volt, tényleg ott tobzódtak, mindenfelé bicikli, a gazdái össze-vissza mászkáltak, és fotóztak, ott volt a TabuTv - és nem fértek el a gyalogok.

Megszámollak! Fenyegettek meg a CM oldalán, de én bátor vakmerő voltam, és hagytam magam. Szerencsés voltam, pont akkor pakoltak ki, amikor arra jártam, így gyorsan megörökítettem azt a 2-3 percet, ami alatt a múzeum kerítése átalakult demonstrációs célra. Kicsit később visszaérve már a fenti zsört fogadott, meg a Till Atilla, aki a cint ütötte egy husánggal, valahányszor elment mellette egy bringás. Egy táblára meg huzogatták, hány bringás haladt el.

Merthogy ez a cél: egy automata biciklista-számláló felállítása. Járulj hozzá Te is!

A Magyar Kerékpárosklub Veletek közös erővel szeretné felállítani az ország első automata kerékpárosforgalom-számlálóját a Múzeum körúti kerékpársávon. A prototípus beszerzéséhez és felállításához szükséges pénzösszeg (1.600.000 Ft) összegyűjtésével is szeretnénk kifejezni összefogásunkat a kerékpáros közlekedés terjedésével kapcsolatosan.
Magánszemélyek és cégek adományait egyaránt várjuk az alábbi számlaszámra

Magyar Kerékpárosklub 10700488-48619307-51100005

vagy az irodánkban (1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 23.) készpénz befizetésével. Fontos, hogy a megjegyzés rovatba írjátok be:

„SZÁMLÁLÓ”

Ha hozzájárulsz neved és adományod közléséhez a honlapjainkon és a köszönőtáblán, kérjük, a banki utaláskor, vagy befizetési nyilatkozaton a közlemény rovatban add meg a feltüntetni kívánt neved vagy nickneved. A helyszínen aszfaltba rögzített táblán a 4999 Ft feletti összeget adományozók nevét jelenítjük meg, a készülék on-line felületén azonban minden adományozót felsorolunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr52030602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.