Mária késik

Címkék: sétálóutca átépítés

2010.04.09. 11:34

 A Mária utca átépítése többszörös csúszásban van - tavaly kezdték volna, aztán idénre csúszott. Az idei kezdés is csúszott. Elkezdték, de megint csak közbejött valami: rövid időn belül több csőtörés volt vízvezetékben. Ezek után a Vízművek kénytelen kicserélni az egészet.

Tájékoztató jó szokás szerinte nem nagyon volt. Többen, többféleképpen próbáltak információhoz jutni, de hivatalos választ senki nem adott. Nem kommunikálnak a lakossággal.

De más világ van már, a lakosság nem hagyja magát lerázni, főleg, ha egy feltúrt utcában lakik, és nem lát senkit ott dolgozni. A kitartásnak meglett az eredménye, hivatalos válasz érkezett:

De itt vannak a telefonszámok is, szóval lehet felhívni őket, és feltenni a kérdéseket - ha a továbbiakban lesz bármi gubanc.

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr721906898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.