Fúrópajzs

Címkék: videó metró hangulat 8kertv

2010.01.28. 09:54

 Itt a videó, ami nagyjából visszaadja a hangulatát a betörő pajzsra várakozásnak. Fogadjátok sok szeretettel, mint az eddigieket is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr901708425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ez most komoly?! valaki úgy csinál egy videót a pajzsbetörésről, hogy konkrétan KIVÁGJA a pajzsbetörést, a mórickarajz-lány pináját viszont premierplánban mutatja négy másodpercig...?!

magyarázat van?
A betörést millió helyen megnézheted. A pina érdekesebb. Egyébként is ez a felfokozott érdeklődés az áttörés pillanata iránt khömm. Ahogy kispriccel a fehér fúróiszap az első résen :))
MTI-s barátom szerint ez az egész egyébként is hasonlít egy nagy nemzeti termékenységi rituáléra
amúgy meg pont kifogyott a szalag a kamerából. Szinte másodpercre pontosan. A fal hatalmas robajjal dőlt ki egyszerre, az óriásgépezet fénypászmái kísértetiesen világítottak kereesztül a porfelhőn (az okos fotósok kattintottak és futottak a por elől)