Ideért félig

Címkék: metró

2010.01.13. 09:32

 Miközben az elmúlt napokban mindenki a BKV sztrájkokkal van elfoglalva, addig a fúrópajzsok csendben - a mélyből nem hallatszik fel - teszik a dolgukat, harapják a talajt, és haladnak előre rendületlenül. Épp az imént kaptam információt:

 

 Tisztelt Lesley!

 A déli fúrópajzs éppen ma, délelőtt 10 órakor ér a Rákóczi téri állomásra. Az északi pajzs kb 2 hét múlva követi.

 

  Üdvözlettel,

 DBR Metró Projekt Igazgatóság

 

 

Ezek szerint már áthaladt Palotanegyed alatt, egyelőre minden ház áll - de a következő két hétben is izgulhatunk/izgulhatnak a lakók. És ugyanúgy láthatjuk a méricskélő embereket is az utcán. 

A lakásokat is felmérték előtte, most újra járják, és nézegetik a repedéseket: nőttek-e, lettek-e újabbak? 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr261668547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha mégis kaput lenne imádott Palotanegyedednek, akkor a pórul járt lakóknak javaslom ezt: 4szoba.hu/cikk/butor/1420-igy-lehet-hozzanoni-a-szekhez
És kényelmi pozícióból lehet nézni a rommá váló 8kert.
Igen, legalább ez jár! Van is mit behoznia a lemaradásán :-) Egyébként sem lehet panaszom a sztrájk alatt a metrósokra vagy a trolisokra. Végül is ez is a föld alatt megy...
Szerintem lehetett hallani a fúrást / érezni a vibrálást.