Dolgozik az ELMŰ

Címkék: utca világítás elmü

2009.12.31. 15:33

 Amióta a szomszéd blogger megírta, hogy vannak még működő dolgok a városban, szinte már vártam, hogy mikor tehetem én is próbára. Hihetetlennek tűnik néha, pedig alap dolgokról van szó: ha kiég egy izzó a köztéri lámpában, akkor azt bejelentés után mielőbb cseréljék ki.

AZ ELMŰ egy online rendszert  működtet a hibabejelentésre, amit most ki is használtam, hiszen a Salétrom utcában 4-5 lámpa marad sötéten esténként. Értelemszerűen kitöltve elküldtem, majd pár másodperc múlva már landolt is egy mél a levelesládámban:

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy közvilágítás hiba tárgyú bejelentését a 534442 iktatási számon fogadtuk, a feldolgozást megkezdtük. A feldolgozás befejezéséről email értesítést küldünk.

Tisztelettel

Elmű-Émász Ügyfélszolgálati Kft. a Budapesti Elektromos Művek Nyrt. megbízásából

2009. december 27. 18:09:01

huhh! - mondta belőlem a forralt bor - ez gyors volt. Na, már csak azt kell kivárni, mikor dolgozzák fel, és mikor oldják meg ezek után. A második meglepetés ekkor ért

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a 534442 iktatási számon fogadott bejelentésének feldolgozását elvégeztük. Köszönjük, hogy Online ügyfélszolgálatunkat választotta, bízunk benne szolgáltatásunkkal továbbra is elégedett lesz

Tisztelettel

Elmű-Émász Ügyfélszolgálati Kft. a Budapesti Elektromos Művek Nyrt. megbízásából

2009. december 27. 18:52:16

Nahát, tényleg foglalkoznak a dolgokkal! Vasárnap, ünnep, este - szóval többszörösen hátrányos helyzet - és egy óra sem telt el, már feldolgozták. Gyorsan ki is néztem, hátha már a szerelők is itt állnak a lámpák alatt, ha már így felpörögtek az események, de ennyire nem gyorsak.;)

Viszont tényleg csak pár nap kellett nekik - mert tegnap este (dec.30) már csak 2 lámpa maradt sötét, a többi rendesen működött. Mélt az elvégzett munkáról még nem kaptam, de nincs is teljesen befejezve. 

Előtte:

Jól látszik, hogy az utca végén pislákol, illetve felettem, az verődik vissza a kocsi szélvédőjén. Ehhez képest három nappal később ilyen felvételt tudtam készíteni:

A fél utca már világos! Hipp-hipp-hurrá! Tényleg működik a dolog. Ajánlom szíves figyelmetekbe, ha valahol sötétség borulna az utcára/térre, bátran jelentsétek be, megcsinálják - ebben a sötét időszakban minden lámpára szükség van.