Hiba a gépezetben

Címkék: vélemény hivatal józsefváros

2009.11.26. 11:25

Nahát, meglepődtem volna, ha valami flottul megy a Hivatalban. Annyire le kellene cserélni a nemtörődöm, hozzá nem értő hivatalnokokat, hogy nagyon. A versenyszférában egy ilyen baki biztosan megalapozna egy rendkívüli felmondást - a közszférában csak egy vállvonogatást eredményez. Vagy azt se.

 A kerületi választási bizottság hibájából nem iktathatták be szerdán hivatalába Kocsis Mátét, az új józsefvárosi polgármestert. A bizottság nem hozott határozatot a választás eredményéről, csupán a szavazás jegyzőkönyvét hozta nyilvánosságra, írja a Népszava. Ezért egy magánszemély kifogásban támadta meg a választás végeredményét, amelyről immár csak a Fővárosi Választási Bizottság dönthet. Az eredményt ez nyilván nem befolyásolja, csak a folyamat fog indokolatlanul elhúzódni.

Forrás

 

Egy év

Címkék: szolgálati közlemény

2009.11.26. 00:01

Egy éve kezdtem ezt a blogot írni. Egy év alatt sok minden történt, közösségek alakultak, fórumoztunk, terveztünk, figyelemmel kísértük az alakulását az ígéreteknek - a hétvégén meg új polgármestert választottunk.

Született kábé 300 bejegyzés, ezekhez érkezett mintegy 2400 hozzászólás, ami azt jelenti, sokan foglalkozunk a kerületben zajló dolgokkal. Köszönöm Nektek az aktív olvasást!

Öröm és boldogság, maradjon is így, figyeljünk oda a környezetünkre, mert ez az első lépés a változás felé. Remélem, a felfedezett problémák - az új vezetés segítségével - gyorsabban és hatékonyabban kerülnek megoldásra.

Figyeljünk továbbra is, hogy egyre szebb és jobb hely legyen ez a kerület!

Akit érdekelnek még további látogatottsági statisztikák, ide kattintson.