Reakció

Címkék: vélemény képviselő józsefváros

2009.07.24. 17:51

 A minap utánközöltem a tényt, ami a kerület honlapjának üvegzseb részén bárki számára elérhető, megnézhető. Kiegészítettem a rácsodálkozásommal, és kaptam rá egy rövid üzenetet:

Kedves Lesley! Tudom a szocialista kötődésedet, azt is tudom, hogy kampányhangulatban vagytok, de a korrekt és hiteles tájékoztatás jogi kötelezettsége Rád is vonatkozik. Üdv: Kocsis Máté

Ejha! Olyan dolgokat tud, amit én nem is - méghogy szoci kötődés! Mesélhetnének erről a maszoposok, elég csak belenézni a fórumukba - ami mindenki számára elérhető szintén - nem éppen barátkozósak az ottani beírásaim.

Az üzenet második részét nem is értem. Egy tényt közöltem, némi véleménnyel  - meg kérdéssel - megfejelve. Jogi kötelezettség? Milyen?

 Ennyi pénzért tényleg lehet rendes tréninget is kapni - én a helyében visszakérném a pénz nagy részét  - no meg jogot végzett ember politikus sem mond ekkora sületlenséget, amikor véleményt formál a választópolgár...

Nyitott Udvar

Címkék: ajánló

2009.07.24. 09:55

Úgy tűnik, a palotanegyediek elirigyelték a Magdolnanegyedben fél éve működő csere-bere piacot, és ott is elindul valami. Gyertek el, jó lesz!

Nyitott Udvar - közösségi bolhapiac a Palotanegyedért!

Július 25-én 10.00 - 14.00 óra között, a VIII. kerületi Mikszáth téren kerül megrendezésre a következő közösségi bolhapiac.

A Palotanegyed lakói a maguk által készített-összegyűjtött tárgyaikat teszik ki portékának. Az idelátogató érdeklődőket, vásárlás közben a negyedben élő zenészek szórakoztatják.
A piacon befolyt összegből a lakók a Palotanegyed körzeti megbízott irodáját teszik rendbe.

Információ: Miklusicsák Aliz 0670/4286403

Kérdés

Címkék: képviselő fejlesztés hivatal józsefváros

2009.07.22. 11:21

 Ami mindig is érdekelt, de sosem merted megkérdezni - avagy mitől van az, hogy Kocsis Máté mindig, mindenhol jól beszél?

Itt a válasz: profiktól tanulta, intenzíven. Mi másért került volna ennyibe?!

Jó, persze, tudjuk, hogy a polgármesteri székbe készül, és oda kell is a tanfolyam, főleg, ha az ember nem kapott azelőtt ilyen képzést. Az említett tanfolyamon tized századáron kap az ember fia/lánya hasznos tanácsokat - az Independent Kft. vajon milyen pluszt nyújt?

Sajtó 2

Címkék: hivatal józsefváros

2009.07.21. 10:01

 Mint arról beszámoltam már, a kerület médiafelületet szeretne vásárolni, amire közbeszerzési kiírást tettek közzé. Érdekes feltételek voltak benne, ezek közül most többet módosítottak és ezzel együtt a határidő is kitolódott.

- Kiegészítés, hogy a nyertes ajánlattevő feladatát képezi az ajánlatkérő által elektronikus formában átadott tartalom - a megvásárolt felületen történő - közzétételre alkalmassá tétele (így különösen lektorálás, tördelés, szerkesztés). Nyertes ajánlattevő köteles a bérelt felületen megjelent tartalmat az újság kézbesítésével egyidejűleg internetes honlapján, bárki számára ingyenesen elérhető módon közzétenni.

- Az új kiírásban az alkalmasság minimumkövetelményei között már nem szerepel, hogy referenciaként az induló által korábban kiadott, meghatározott paraméterű kiadványt a Józsefvárosi Önkormányzat közigazgatási területén kell terjeszteni.

- Szintén változás, hogy a bevonni kívánt szakemberek között már nem ötéves, hanem csak hároméves tapasztalatot vár el a kiíró, valamint kiegészítés, hogy az ajánlattevő csatoljon részletes ismertetőt a terjesztés dokumentált ellenőrzésének módszeréről, gyakoriságáról.

- Új elvárás még, hogy az ajánlattevő ajánlatában mutassa be a megvásárolt felületen megjelenő ajánlatkérő által meghatározott tartalom internetes megjelenítésének módját. E körben ajánlattevő mutassa be a felhasználni kívánt weboldal címét, a megjelenítendő tartalom weboldalon belüli elhelyezkedését, a megjelenítés időpontját, a vállalt megjelenítési időtartamot (archívum) illetve az oldalon belüli esetleges keresési lehetőséget.
 

Vajon mi készül? Látszik, hogy hangsúlyosan a netre hegyezik ki a dolgot - ezen túl viszont még mindig nincs elképzelésem, miért van szükség ilyen kiadásra. Neked van?