Szépségverseny

Címkék: verseny hangulat

2009.12.10. 09:38

Nem csak viccesen színes a kerület, amúgy is az. Rengeteg nemzet fia és lánya él itt a kerületben, és lassan kínai negyednek hívhatjuk egy részét. De hogy itt rendezzék meg az Európában élő ázsiai lányok szépségversenyét, ez eszembe nem jutott volna. 

Pedig itt volt, hétvégén - a Kolónia volt Művházában, és csak azért hozták ide, mert itt él az ország legnagyobb kínai kolóniája. Szép, mi? Miss Asia Europe 2009

A versenyen ázsiai, de legalább három hónapja Európában élő hölgyek indulhattak. A korona a Svájcban élő Jeudy Nathalie fejére került, a második a Magyarországon élő, vietnami származású Viktoria Nguyen lett, míg a harmadik helyet a svédországi Van Kiue Hoa Sandra szerezte meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://8ker.blog.hu/api/trackback/id/tr91586744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.